jakub píše:Spolehlivě jde zpátečka jen u automatu. Tam se holt nezasouvají žádná kolečka.
jakub píše:Spolehlivě jde zpátečka jen u automatu. Tam se holt nezasouvají žádná kolečka.
peci píše:I já bych ze zpátečky někdy vykvet, podaří se třeba zařadit až na třetí pokus. Jinak ale nemám po 19.000 km autu co vytknout.
Tony píše:to já se zpátečkou problém nemám, horší to je s dvojkou. ta jde hodně ztuha a to i když je olej už teplej. brutal problém mi to dělá teď v zimě. stojím totiž venku a po nastartování to je nějakou dobu sakra sranda s těmi rychlostmimyslíte že by ten problém vyřešilo kdyby mi např. u garančky vyměnili převodový olej za nějaký kvalitnější který odolává lépe nízkým teplotám?
a taky při které garančce se mění? to bude tak kolem 80-100tisíc co???
Tony píše:to já se zpátečkou problém nemám, horší to je s dvojkou. ta jde hodně ztuha a to i když je olej už teplej. brutal problém mi to dělá teď v zimě. stojím totiž venku a po nastartování to je nějakou dobu sakra sranda s těmi rychlostmimyslíte že by ten problém vyřešilo kdyby mi např. u garančky vyměnili převodový olej za nějaký kvalitnější který odolává lépe nízkým teplotám?
Beda píše:Tony píše:to já se zpátečkou problém nemám, horší to je s dvojkou. ta jde hodně ztuha a to i když je olej už teplej. brutal problém mi to dělá teď v zimě. stojím totiž venku a po nastartování to je nějakou dobu sakra sranda s těmi rychlostmimyslíte že by ten problém vyřešilo kdyby mi např. u garančky vyměnili převodový olej za nějaký kvalitnější který odolává lépe nízkým teplotám?
Presne o tom samem problemu jsem kdysi psal, dokavad se auto neohreje, tak se pekne blbe radi, clovek se musi s tou pakou pekne poprat :neutral: Hlavne ted v zime je to opravdu znat. V prirucce je napsano toto: typ oleje API service GL-4 SAE 75W-85 (celozivotni napln), doporuceny interval vymeny je po kazdych 100tis. km + poznamka: pro vase pohodli lze vymenit i drive ... ze by tusili, ze setrili na oleji a je ho treba menit drive
vladislav píše:Ani já nemám u benzínu ted v mrazech absolutně žadný problém i ta zpátečka tam jde....
I když si myslím,že tam mají stejný olej....tak nevím???vladislav píše:jakub píše:vladislav píše:Ani já nemám u benzínu ted v mrazech absolutně žadný problém i ta zpátečka tam jde....
Asi neumějí řadit, co ?
To nevím je tu těch naftáků více ....tak jsem radši jako putka...![]()
;-)
vladislav píše:I když si myslím,že tam mají stejný olej....tak nevím???vladislav píše:jakub píše:vladislav píše:Ani já nemám u benzínu ted v mrazech absolutně žadný problém i ta zpátečka tam jde....
Asi neumějí řadit, co ?
To nevím je tu těch naftáků více ....tak jsem radši jako putka...![]()
;-)
snike píše:Ale máme jinou převodovku ;-)
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Rogimi