| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

) alebo cokolvek ine...
 ) alebo cokolvek ine... 

Dostal som povinnú výbavu (lekárničku, lano, náhradné žiarovky) v takej taške od KIA čo má suchý zips na spodku a nešmýka sa v kufri, ale musel som si za to zaplatiť. Taktiež som dostal koberčeky (tiež som si zaplatil, na webe nájdeš lacnejšie) ale pozor na diery v koberčekoch, ja mám na strane vodiča dva háčiky proti šmyku a na koberčekoch je len jedna. Žiaden prívesok na kľúče, iba od KONSTRUKT ktorý som si dal dodatočne namontovať aj so samonavýjacím zariadením na kľúčik zámku KONSTRUKT aby si dočiahol na zámok keď si už naštartoval.
 Dostal som povinnú výbavu (lekárničku, lano, náhradné žiarovky) v takej taške od KIA čo má suchý zips na spodku a nešmýka sa v kufri, ale musel som si za to zaplatiť. Taktiež som dostal koberčeky (tiež som si zaplatil, na webe nájdeš lacnejšie) ale pozor na diery v koberčekoch, ja mám na strane vodiča dva háčiky proti šmyku a na koberčekoch je len jedna. Žiaden prívesok na kľúče, iba od KONSTRUKT ktorý som si dal dodatočne namontovať aj so samonavýjacím zariadením na kľúčik zámku KONSTRUKT aby si dočiahol na zámok keď si už naštartoval. 

reddevil píše:Jedna otazka pre tych, co uz mate svoju Vengu, co vsetko ste "ziskali" pri preberani vozidla? Myslim tym napr. koberce, lekarnicku, trojuholnik, lano ale aj ine napr. ja neviem - privesok na kluce, zavesnu vonu, automapu () alebo cokolvek ine...
Rad by som vedel (a mozno aj ostatni, co ich to este len caka), co si mozem na nich "dovolit" a pripadne opytat...
Vdaka za info, podelte sa s nami...

loty píše:prislusenstvo pre Vengu...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé