Koroze na dveřích

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod Aifell » 15.02.2009 19:55

@PetrCBR: Ty máš také omlácené růžky, koukám že máš také SW ...
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod PetrCBR » 15.02.2009 20:48

aifell píše:@PetrCBR: Ty máš také omlácené růžky, koukám že máš také SW ...

Neni to zatim az na plech, ale omlaceni tam videt je. Je to rv 2008 a mam ho pul roku (pocitam mesic vyroby tak 3,4).
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Aifell » 15.02.2009 20:51

PetrCBR píše:
aifell píše:@PetrCBR: Ty máš také omlácené růžky, koukám že máš také SW ...

Neni to zatim az na plech, ale omlaceni tam videt je. Je to rv 2008 a mam ho pul roku (pocitam mesic vyroby tak 3,4).

tak vítej do clubu! Podívej luboss auto používá 8 měsíců a má to už skoro na plech, já auto mám 10 měsíců a garážované a mám to už na plech a začíná rez a blackdeth.p ten ho má 10 měsíců jako já, ale garáž nemá a už mu to rezne! Tak je jasné co tě bohužel čeká ... Já zítra jedu do servisu a jak jsem psal každé druhé SW to mít bude, je tam prostě chyba z výroby!
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod whilliam » 15.02.2009 21:10

Mam to aj ja, auto mam už rok, nie je garážované, ale mám iba na jednom mieste, zatiaľ len farba, vidieť zakladnu farbu
whilliam Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
38077 km @ 7.58 l/100km

Příspěvekod Aifell » 15.02.2009 21:33

Takže už je nás osm :-(

Jak jsem včera již psal apeluji na všechny majitele ať juknou na zadní boční dveře a pak apeluji na všechny majitele SWéček ať kouknou nad spz na ty růžky toho krytu spz!

Myslím že nás bude daleko více co tam mají problém, ono to není z dálky vidět. Já osobně jsem se musel ohnout a kouknout tak z 10 cm a viděl tam již jasně odřenou barvu až na plech, další fáze už bude reznutí.

Také si myslím, že by KMcz asi nebyla nadšena, kdyby se toto dostalo do nějakého motoristického časopisu, kde hodnotí při testech např užívání ceeda po roce či po najetých několika Km. Kdyby se dozvěděli, že ani ne po roce užívání reznou na ceedu dveře jak boční tak teď i zadní!!!

Zatím tento problém rámečku spz

Obrázek

mají: Já (aifell), Blackdeath.P, luboss, Emann, Nikodem, Tony, PetrCBR, william, Marek1 ...
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod ferino » 15.02.2009 21:51

Nieco k zamysleniu:

co si o tom mysliet?

Jeho tvrdenia, ze vedenie GMSE jeho reklamaciu uznalo, nie su opodstatnene, nakolko zastupca importera nie je opravneny jednat ohladne reklamacie so zakaznikom. Vozidlo zakaznik musi reklamovat u predajcu, kde toto vozidlo kupil. Myslime, si, ze pravne stanovisko bolo v nasom liste jasne vysvetlene, co pan Oravec neuznava a neustale si tvrdi svoje. Zakon a reklamacny poriadok jasne stanovuje postup pri reklamacii.

jedna sa o problem: http://staznosti.sme.sk/cpld/2094/KOVA-sroNatahujete-reklamaciu-trvam-na-vrateni-kupnej-ceny-za-auto.html
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 15.02.2009 22:27

Ahoj tak už 9 mě se taky ten plastový kryt nad značkou v létě zadírá do barvy. Zatím bez rezu nemám to až na plech.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Aifell » 15.02.2009 22:32

Marek1 píše:Ahoj tak už 9 mě se taky ten plastový kryt nad značkou v létě zadírá do barvy. Zatím bez rezu nemám to až na plech.

Podívej se na fotky jak se ti to dostane na plech tak to začne, vím o čem mluvím. Zítra budu chytřejší o to jak se k tomu postaví servis ... Přelakování nic neřeší odře se to znovu. Musí se to něčím podlepit nebo najít se jiný způsob. Mě už to začíná reznout po 10 měsících ...
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 16.02.2009 09:46

aifell píše:

blackdeth.p ten ho má 10 měsíců jako já, ale garáž nemá a už mu to rezne!

OPRAVA GARÁŽ MÁM!!!!!! :wink:
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Aifell » 16.02.2009 18:42

Blackdeath.P píše:
aifell píše:

blackdeth.p ten ho má 10 měsíců jako já, ale garáž nemá a už mu to rezne!

OPRAVA GARÁŽ MÁM!!!!!! :wink:

No tak o ro je to horší ... auto garážované po 10 měsících a toto :-(
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 16.02.2009 18:52

Jo jo je to pěkně na pytel ............. :(
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Axel » 16.02.2009 22:53

Mě vždycky přišlo, že garážované auto v zimě trpí víc...a pokud je ještě vyhřívaná, tak dvojnásob...
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 17.02.2009 08:42

No vyhřívaná garáž akorát rozpouší tu namrzlou sůl a pdobný věci a je to na prd.
Blackdeath.p Muž
Moderátor

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Nikodem » 17.02.2009 09:06

Včera jsem byl s dveřmi v servisu. Seúsáno, nafoceno, čeká se na vyjádření KMC.
Nikodem Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2012)
68000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 17.02.2009 16:32

Cauko,

len tak zo zvedavosti som skocil na skoda forum, minuly vikend som sa totiz trosku pohadal s kamaratom ktory predava skodovky, povedal ze KIE su totalne sunty a Cee'd je uplny shit. Tak reku, pozriem co sa pise u skodovkarov, hned prvy prispevok na fore o Superb II (vlajkovej lodi Skoda)

SUPII a problémy

Slyšeli jste už o nějakém problému s karosérii?prý praská nějaký slitinový nosník co je součásti karosérie.
Prý se teď dělají nějaké crash testy a pokud se to prokáže nebo co,budou muset něnit karosérie.

O tomto som nepočul, zatiaľ bol len problém so zatekajúcimi hmlovkami, zasekávajúcimi sa zadnými oknami a problém s alternátormi. A tuším bol aj nejaký nový flash pre RJ BSG...

Tak mi to zlepsilo naladu, hambim sa ale je to pravda :-) Aj vam to dufam zlepsi, kazi sa kazde auto....bohuzial. Ja som zatial spokojny, karoseria sa aj po 2 rokoch leskne ako nova ked ho umyjem, ziadne odery ani hrdza.

Tu je odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61287
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady