Defend Lock / Construct

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Re: Nový ceed a construct

Příspěvekod slava » 23.04.2010 21:16

Tak jsem vyfotil, jak vypadá kožená manžeta u Constructu, při zařazení jedničky, trojky a pětky. Mohl jsem i zpátečku, ale to mně napadlo až teď. Myslím, že je to stejně zbytečné. Zámek se dá zamknout opravdu jen při zpátečce a jedničce. Při zařazené pětce nejde zasunout klíč do zámku, protože už vadí posuvný kroužek zpátečky. Pečlivě jsem všechno vyzkoušel a nemůžu si pomoct. Rychlosti tam prostě krásně a hladce padají samy. Zámek je opravdu výboný a prostě tak dobře namontovaný, že v žádném případě ničemu nezavazí a ani nevadí. nevím jak se mi podaří sem ty fotky nahrát, ale dám je v pořadí 1, 3, 5. No dám. Zkusím dát.
Snímek 011.jpg
Snímek 014.jpg
Snímek 020.jpg
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Nový ceed a construct

Příspěvekod sirius1983 » 23.04.2010 21:44

Díky moc za ochotu a za to, že sis dal práci to znovu nafotit. Jsem rád, že tten zámek to řazení nijak neomezuje, bo by mi to jen zkazilo radost z nového auta, kterého se už nemůžu dočkat.
sirius1983 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
60000 km @ 6.0 l/100km

Defend Lock / Construct

Příspěvekod mancusco » 31.08.2010 13:28

Ahoj všichni, pro Kiu Ceed SW si jdu sice až za týden, ale nejsem si jistý, zda tam dát či nedat Defend Lock. Léta jsem si vozil zadek ve služebních, tam to bylo, ale tady, vzhledem k ceně. Jak to řešíte Vy? V prodejně říkají, že to je trochu i zbytečné, že je dobře zabezpečená. Navíc cena se mi zdá příliš vysoká - 8000 Kč, vím, že to jde jinde levněji - neztratím pak záruku? Díky za názory
mancusco Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: Defend Lock nebo autoalarm

Příspěvekod vladislav » 31.08.2010 13:38

Myslím,že to zbytečné není...Já ho tam například mám ...I vyleptaná čisla na sklech...O zabezpečení vozu toho bylo napsané už hodně..Je každého věc jak si snaží auto chránit..Ale Defend Lock.rozhodně špatná věc není..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod mancusco » 31.08.2010 13:44

určitě na škodu není žádné dodatečné zabezpečení, a co záruka, když to nechám udělat někde jinde než u KIA, jsou nějaké zkušenosti ?

Jinak samozřejmě vždy napřed hledám, na slovo defend mi nevyjelo nic, až mě to překvapilo :D
Naposledy upravil mancusco dne 31.08.2010 13:50, celkově upraveno 1
mancusco Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod titanus » 31.08.2010 13:45

cima viac prekazok zlodejovi do cesty postavis tym je vacsia sanca ze si vybere auto stojace vedla...a znizi ti to aj cenu POI o par kacek ale potesi ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod nadko » 31.08.2010 15:16

Najlepšia je samotná poistka proti krádeži, tá ti v prípade krádeže pokryje veľkú časť nákladov na auto. Montážou mechanickej, alebo elektronickej zábrany to zlodejom sťažuješ, ale ani tak nebudeš mať 100% istotu že ti ho neukradnú, takže poistku to určite nenahradí. A kombinovať poistku a ďalšie zabezpečenie je už asi zbytočné pri porovnaní nákladov na alarma alebo defend lock, okrem toho tieto auta nie sú momentálne až tak v kurze u zlodejov. To že ti to zníži poistku, neplatí v každej poisťovni a nie je to až taká veľká suma aby sa to tak skoro vrátilo. Na predchádzajúcom aute som mal okrem poistky aj alarm pre dobrý pocit.
nadko Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
11000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 31.08.2010 15:50

@nadko

Samozřejmě,že mám i při tom uzavřenou havarijní pojistku..Dneska je to opravdu nejvíce účinná ochrana.. :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod mancusco » 31.08.2010 19:21

pojistku samozřejmě mít budu, i proti kroupám :D , to je základ, stejně asi ukradnou co chtějí, defend nedefend, nechám asi jenom vypískovat VIN na skla, a nechám to být, díky
mancusco Muž
Nováček

Příspěvekod Nemo55 » 31.08.2010 20:36

Mě v ASUSu Most Defend Lock i autoalarm namontovali bezplatně ;) cena vozu zůstala stejná :thu:
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010)
Každou jízdu si už 9 let užívám :-) je to bůh na tři písmena
Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA
Nemo55 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2010)
55000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod mancusco » 01.09.2010 10:08

zaměstnavatel má dohodnuté pro zaměstnance velké slevy, už prý nezbývá ani na koberečky :D
mancusco Muž
Nováček

Re: Defend Lock / Construct

Příspěvekod Lada30 » 28.08.2012 09:57

Přidal bych se se svým dotazem.
Mám na Ceedu namontován u 6-ti rychlostní převodovky zamykání Construct. Zamykání umístěno v koženkové manžetě rychlostní páky(zhora).Problém je, že se mi ta koženková manžeta vyvlíkla a nedrží tak na tom kroužku zámku Construct. Nevíte někdo jakým způsobem je u Constructu nasazen ten kroužek, který drží tu koženkovou manžetu na svém místě-jak jej povolit?
Děkuji za info
Lada30 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2011)
0 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod Michal19 » 28.08.2012 13:49

Měl jsem ten samý problém. U mne se to nedá rozdělat, koženka je v drážce přichycena gumovým o-kroužkem, který jsem musel "vyškrábnout. Dal jsem tam nový (těsnění z kohoutku co jsem doma našel) a od té doby je to OK. :D
[s]Kia Ceed SW 1,6 GDI 2017[/s]
[s]Kia Ceed SW 1,6 CVVT 2012[/s]
Kia Sportage NQ5 1,6 T-GDI, 2024
Michal19 Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Lada30 » 28.08.2012 14:07

Díky za radu.
Tak to asi budu mít to samé.Sem si myslel, že se to nějak rozebírá.Také tam mám gumový kroužek.Zkusím stejný postup
Lada30 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2011)
0 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod Berka » 31.08.2012 18:20

mancusco píše:Ahoj všichni, pro Kiu Ceed SW si jdu sice až za týden, ale nejsem si jistý, zda tam dát či nedat Defend Lock. Léta jsem si vozil zadek ve služebních, tam to bylo, ale tady, vzhledem k ceně. Jak to řešíte Vy? V prodejně říkají, že to je trochu i zbytečné, že je dobře zabezpečená. Navíc cena se mi zdá příliš vysoká - 8000 Kč, vím, že to jde jinde levněji - neztratím pak záruku? Díky za názory

Ve škodovce jsem kdysi také měl Defend, ale do ceeda jsem žádný dodatečný zámek nedával. Taky mi to přišlo zbytečný. Hlavně potom co mi pár známých mechaniků řeklo jak takový zámek jednoduše obejít a že pro zloděje to není žádná překážka. Navíc počet odcizených ceedů se téměř rovná statistické nule.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Interiér