) tak viem ze mi vsetko svieti/blika ako ma
 ) tak viem ze mi vsetko svieti/blika ako ma   akurat teraz rozmyslam ze som uz asi od decembra nekontroloval hmlovky
  akurat teraz rozmyslam ze som uz asi od decembra nekontroloval hmlovky  , ale tie vyuzivam len ked je naozaj znizena viditelnost aj to iba zadne...
 , ale tie vyuzivam len ked je naozaj znizena viditelnost aj to iba zadne... nespravime si zajtra klubovy den kontroly svetiel

| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 ) tak viem ze mi vsetko svieti/blika ako ma
 ) tak viem ze mi vsetko svieti/blika ako ma   akurat teraz rozmyslam ze som uz asi od decembra nekontroloval hmlovky
  akurat teraz rozmyslam ze som uz asi od decembra nekontroloval hmlovky  , ale tie vyuzivam len ked je naozaj znizena viditelnost aj to iba zadne...
 , ale tie vyuzivam len ked je naozaj znizena viditelnost aj to iba zadne... 

titanus píše:....nespravime si zajtra klubovy den kontroly svetiel

titanus píše:ja si stretavacky, dialkace, blinkre ..
 Pokud by některá žárovka odešla tak by to blikalo hodně rychle..Aspon u starších aut to tak bylo...Mě v životě žádná žárovka v blinkru neodešla...Teda zatím..
 Pokud by některá žárovka odešla tak by to blikalo hodně rychle..Aspon u starších aut to tak bylo...Mě v životě žádná žárovka v blinkru neodešla...Teda zatím.. 

je to hlavne kvoli kvoli tomu ze mam vyssi posed a volant mi toho dost zakryva
  je to hlavne kvoli kvoli tomu ze mam vyssi posed a volant mi toho dost zakryva   ...na 120tke ma blinkre vytrhavali zo sna na zadno sedadle ale tu....
 ...na 120tke ma blinkre vytrhavali zo sna na zadno sedadle ale tu....

, tak ti přeji mnoho šťastných km s tvým " bramborákem " a svými pocity  již oslňuj v jiném klubu
 , tak ti přeji mnoho šťastných km s tvým " bramborákem " a svými pocity  již oslňuj v jiném klubu

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé