titanus píše:basy na max, vysky na plus 2 a volume doprava

no a prasknu mi bubienky

| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
titanus píše:basy na max, vysky na plus 2 a volume doprava

ono dost zalezi aj aku hudbu pocuvas... ale bat sa o zvukove kanaliky urcite nemusis
  ono dost zalezi aj aku hudbu pocuvas... ale bat sa o zvukove kanaliky urcite nemusis   nie pri tom audiu co tam montuju
  nie pri tom audiu co tam montuju  

titanus píše:to by si tam musela mat inu vybavickuono dost zalezi aj aku hudbu pocuvas... ale bat sa o zvukove kanaliky urcite nemusis
nie pri tom audiu co tam montuju
kludne sa mozme stretnut a pohrame sa s nastaveniami radia

zafirys píše:helou,
ja by som sa chcela opýtať, či ste si nejako nastavovali bassy, výšky, stredy....alebo ste to nechali na tých nulách?
Predpokladala som, že to bude mať nejaký ekvalizér alebo niečo podobné, a rada by som, aby audio hralo čo naj....
poradíte pls?
díkes!:)
 .
 .

a nebo poslouchat jen vlastni vyber MP3 pro jeden typ ekvalizeru
 a nebo poslouchat jen vlastni vyber MP3 pro jeden typ ekvalizeru 

ja nie som chlap, že potrebujem, aby mi ešte aj sedadlo drnčalo...takže pekne decentne...som to dala tuším na polovicu
  ja nie som chlap, že potrebujem, aby mi ešte aj sedadlo drnčalo...takže pekne decentne...som to dala tuším na polovicu   

otrasné, furt mi to skape, ale o tom inde....
  otrasné, furt mi to skape, ale o tom inde....

Pozri si vlákno: http://www.kia-club.org/viewtopic.php?f=182&t=1684#p41262, možno Ti pomôžu niektoré rady ktoré mi tam dávali
 Pozri si vlákno: http://www.kia-club.org/viewtopic.php?f=182&t=1684#p41262, možno Ti pomôžu niektoré rady ktoré mi tam dávali 

MAKU19 píše::D Pozri si vlákno: http://www.kia-club.org/viewtopic.php?f=182&t=1684#p41262, možno Ti pomôžu niektoré rady ktoré mi tam dávali

aj keď som ženská...
  aj keď som ženská...  

runis píše:Tam kde nastavuješ křivku hlasitosti dle rychlosti vozu - Curve, je možnost Text Scrolling. Takže v nastavení Sound, které přidržíš a jedeš šipkama nahoru, nebo dolů až na pořadovanou fce. Pak doleva, nebo doprava buď povolíš, nebo zakážeš. Bude se ti text zobrazovat tak, že bude rolovat. Chvilku část textu a po chvíli další část. U USB se mi to moc nelíbí, neboť se zobrazí neúplný název. U rádia to snad jede celé. Ale nejsem si jist. Mimochodem u nastavení Curve jsem už na čísle 3. A možná posunu i na 4. Na dálnici s hrubým povrchem se mi to zdálo nedostatečné. Ale ještě pořád nejsem rozhodnut, která tam bude na pořád.

branor píše:runis píše:Tam kde nastavuješ křivku hlasitosti dle rychlosti vozu - Curve, je možnost Text Scrolling. Takže v nastavení Sound, které přidržíš a jedeš šipkama nahoru, nebo dolů až na pořadovanou fce. Pak doleva, nebo doprava buď povolíš, nebo zakážeš. Bude se ti text zobrazovat tak, že bude rolovat. Chvilku část textu a po chvíli další část. U USB se mi to moc nelíbí, neboť se zobrazí neúplný název. U rádia to snad jede celé. Ale nejsem si jist. Mimochodem u nastavení Curve jsem už na čísle 3. A možná posunu i na 4. Na dálnici s hrubým povrchem se mi to zdálo nedostatečné. Ale ještě pořád nejsem rozhodnut, která tam bude na pořád.
ahoj, no ja mam zapnuty text scrooling, ale u radia to akosi nefunguje (USB v pohode), zobrazuje sice nazov stanice, ale rozsirene info RDS ako napr. nazov pesnicky tam neviem najst....
co robim zle?
diky

dost casto tento problem riesi svagor z prahy ked pride na SR a pri pocuvani CD mu to "samo" prepne na trafic a vzdy dostane skoro infarkt...proste TA v CR nie je podporovane...
  dost casto tento problem riesi svagor z prahy ked pride na SR a pri pocuvani CD mu to "samo" prepne na trafic a vzdy dostane skoro infarkt...proste TA v CR nie je podporovane... a tym padom sa ani nezobrazuju...kedysi vysiali nazvy skladby a interpreta tusim radio OK ale momentalne ziadne...
  a tym padom sa ani nezobrazuju...kedysi vysiali nazvy skladby a interpreta tusim radio OK ale momentalne ziadne...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé