Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Zavady sumarne

Trápí Vás něco na voze?

Re: Soupis reklamace při 100 000 km

Příspěvekod mbiron » 12.07.2010 12:02

No jak jsem to tak cetl tak na tom to auto neni zas tak spatne, je pravda ten lak to je tragedie a mam pocit ze to neni jedine cervene auto s olupujici barvou.
Ale zrovna vcera si kolega z prace koupil novou Octavii a hle chyba laku byla i na jeho aute a to ho ma dva dny, takze to neni jen bolest :kia: Jinak ty osoupane casti volantu a dirka na manzete radici paky se da i predpokladat kdyz to neni prava kuze a kvalita je dosti pochybna. Me ji pri druhe garanci automaticky vymenili.
Dneska jsem odvezl auto na reklamaci: Najeto 34 500
Piskani spojkoveho loziska, staly problem se zaviranim patych dveri, vrzani v zadni casti vozu, pravdepodobne plast vyplne dveri nebo roletka kufru, navijeni bezpecnostnich pasu na zadnich sedackach a podivne reakce radia a prehravace CD.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 12.07.2010 19:55

GVG píše:Připojuji dokument, který předám při pravidelné servisní prohlídce při 100 000 km. Podotýkám, že s autem ani servisem jsem nikdy neměl problém, vše bylo vyřešeno hladce, rychle a k mé spokojenosti. Je to jen soupis věcí, které se u mě po cca 3-letém provozu objevily - tedy možné cesty kontrol i Vašich miláčků, zda netrpí některou mnou popisovaných věcí. Doufám, jako vždy, že se k tomu servis postaví :thu:

Mám Ceeda pomalu už 3 roky ..Najeto 60 000km...Ani z jednou uvedených závad mé auto netrpí...U mě zase byl problém brzdy, výfuk.....Ted je auto bez problémů..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Mexican » 12.07.2010 20:26

ja teda neviem, ale zavad tam je dost. faktom ostava, ze to nie je nic co by cloveka nechalo v noci niekde v poli. Ale nepotesi.
2021 Kia STonic 1.0T-GDi TOP a 2023 Hyundai Tucson HEV Style/Premium
http://pancuha.wordpress.com
Mexican Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (3)

Kia Stonic (2021)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod whilliam » 12.07.2010 21:18

"Vyskakující čidlo s LED – nedrží na svém místě ani po opakovaném zasunutí"

mal som tento problém, neviem či to bolo od začiatku, ale tá plastová lišta bola pokrútená, preto nesedela čiže sa skrátila, objednaná a vymenená za novú,
pri výmene sa ale riadne natrapili, zlý prístup, vadí čelné sklo.
whilliam Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
38077 km @ 7.58 l/100km

Příspěvekod GVG » 13.07.2010 09:29

Jo jo, já to tam zkoušel kolikrát zacvaknout, ale vždy se to do druhého dne zase vrátilo. Podle mého je to použitým plastem, v zimě se to povolilo a zafixovalo. Tak jsem na to zvědav, už mi chybí jen 1000 km a pak to tam přivezu. Jsem především zvědav na ten lak...
GVG Muž
Uživatel fóra

Problémy po zakoupení auta - KIA CEED SW

Příspěvekod Paul Atreides » 03.08.2010 19:13

Zdravím,
mám CEED SW asi 1 měsíc a v neděli jsem zjistil, že při otevírání kufru se nerozsvítí světlo v kufru (jen problikne) ani nesvítí kontrolka na palubní desce, že je otevřen kufr. Měl jste někdo podobný problém?
Přiznám se, že takto brzo mi vadí něco na novém autě řešit. :(
A navíc chci v servisu nahlásit, že radio (tuner) v KII je tragédie - alespoň mně nepřehrává bez častých výpadků ani ČRO1.
Nadšení z auta mě přešlo rychle...
Naposledy upravil Paul Atreides dne 02.10.2010 21:08, celkově upraveno 2
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: Problém se světlem v kufru a kontrolkou otevření kufru

Příspěvekod Paul Atreides » 03.08.2010 20:01

Objednal jsem se už na servis.
Pravděpodobně něco se zámkem - zkoušel jsem kufr otevřít znovu, po prvním stisku se světlo rozsvítí, ale kufr zvednout nejde, po domáčknutí na druhé straně zámku to projde, ale světlo zhasne.
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mbiron » 04.08.2010 09:07

Ja myslim, ze si auto odsoudil celkem brzo. Urcite souhlasim, ze kazda zavada na novem voze je neprijemna ale stale nezapomen ze auto vyrabi clovek a i ten chybuje. Proto je garance kde ti vsechny neduhy na aute odstrani a pak uz vse slape jak ma. Urcite ma Cee´d svoje mouchy ale vetsina ti zde rekne, ze auto slouzi ku spokojenosti.
Tvoji zavadu bych hodnotil jako hodne malou zavadu, ktera se odstrani behem chvilky. Jestli te to uklidni tak kazda znacka ma nejake neduhy, dokonale auto proste vyrobit nejde a kdyz hodne, tak taky hodne drahe ;)
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod souk69 » 04.08.2010 15:07

:kia: Možná by stačilo prostřiknout zámek nějakým olejíčkem, tam je ten spínač a třeba tam něco zůstává viset a nesepne resp.nevypne.
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod slava » 04.08.2010 18:54

Když jsem byl na první garančce, tak první co bylo - mechanik otevřel všechny (3) dveře, vzal spray a prostříkal všechny zámky. A taky si myslím, že se může objevit jakákoliv porucha i když(jak jsem se díval v Poličce)kontrolují celkem poctivě. A snad furt, ne jenom když jsem se díval. Lehké a provoz neohrožující závady Ti opraví(když nezajedeš extra kvůli tomu do servisu)při garančce a nějaké těžší a nebezpečnější určitě hned. Nedovedu si představit, že by mi řekli, že to počká. To by mohli zkusit, ale jenom jednou, ku....to by byl fofr!
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Paul Atreides » 04.08.2010 20:01

Ne, já jsem to auto určitě neodsoudil.:) Jen mě zrovna tohle namíchlo, protože jediný, co chci od novýho auta je, aby jezdilo a nemusel jsem s ním do servisu ani s prkotinami. Což moje předchozí nové "lowendové" auto splňovalo takřka 5 let.:)
Ještě se zeptám, Jaké máte zkušenosti s rádiem? Celé téma o rádiu jsem zde četl, ale přesto mě zaráží, že tuner je tak mizerný. Mně se opravdu i CRo1 Radiožurnal časti ztrácí (i při zapnutém AF) a Clarion ani Pioneer ve stejných místech problém nemají. A to Pioneer také není žádný zázrak, co se týče tuneru.
Technik řekl, že rádio zresetují a cca do měsíce by objednali nové, ale nevím, zda to má smysl...
Naposledy upravil Paul Atreides dne 09.08.2010 19:03, celkově upraveno 1
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Jaroslav Sladky » 04.08.2010 20:28

Paul Atreides píše:Ne, já jsem to auto určitě neodsoudil.:) Jen mě zrovna tohle namíchlo, protože jediný, co chci od novýho auta je, aby jezdilo a nemusel jsem s ním do servisu ani s prkotinnami. Což moje předchozí nové "lowendové" auto splňovalo takřka 5 let.:)
Ještě se zeptám, Jaké máte zkušenosti s rádiem? Celé téma o rádiu jsem zde četl, ale přesto mě zaráží, že tuner je tak mizerný. Mně se opravdu i CRo1 Radiožurnal časti ztrácí (i při zapnutém AF) a Clarion ani Pioneer ve stejných místech problém nemají. A to Pioneer také není žádný zázrak, co se týče tuneru.
Technik řekl, že rádio zresetují a cca do měsíce by objednali nové, ale nevím, zda to má smysl...

Já mám auto 8měsíců a ted půjdu na první garančku a nevím co bych jim řekl za problémy vše je zatím ok a to jsem puntík na poslouchání jakých koli divných zvuků,které by auto chtělo na mě skoušet.
Jaroslav Sladky Neuvedeno
Uživatel fóra

Sponzor (1) Organizátor srazu (1)

Re: Problém se světlem v kufru a kontrolkou otevření kufru a ESP

Příspěvekod Paul Atreides » 09.08.2010 17:51

Tak dnes se mi rozsvítila a nepřetržitě svítí kontrolka ESP, problém opět nahlášen do servisu.
Začínám se bát.
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod snowko » 09.08.2010 18:56

mne sa kontrolka ESP rozvietila tiez na 15 minut za jazdy, ked som prechadzal prašnou obchadzkou nedaleko Martina. Asi sa nieco dostalo do senzora. Ako sa to rozsvietilo, tak to aj samo zhaslo a v servise mi povedali, ze pokial sa to uz nezopakovalo, tak mozem byt kludny, je to v poriadku.

Paul Atreides píše:Tak dnes se mi rozsvítila a nepřetržitě svítí kontrolka ESP, problém opět nahlášen do servisu.
Začínám se bát.
Obrázek
KIA Venga 1,6 CVVT TX
snowko Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (2)

Kia Venga (2010)
209000 km @ 7.30 l/100km

Příspěvekod Paul Atreides » 09.08.2010 19:00

Mně se kontrolka rozsvítila a svítí i po ujeti cca 80 Km. To znamená, že jsem jel skoro hodinu po okresce. Jediné, čeho jsem si vědom, je průjezd loužemi - i zde v Maďarsku dost pršelo.
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Závady