slava píše:Je dost těžko se nějak rozepisovat. Nejsem autonovinář, abych to uměl dobře popsat. Už první pocit, když jsem otevřel dveře před nástupem do auta. Blbě se mi tam lezlo, ale asi proto, že jsem vyžraný. Do všech dveří! Zlatý Pro_cee´d i když dozadu se mi taky neleze nějak kór. Ještě, že ho řídím a nelozím tam. A i ven se neleze nějak extra. Jako by chyběl nějaký schůdek, jak má Sorento. Ve vnitř se mi zdálo nějak míň místa. A sloupky dost široké, ale výhled celkem slušný. Dozadu sice dost omezený, ale na to jsem zvyklý z mého Emila. Moc ovládacích tlačítek a čudlíků a budíků a digitálů ale to je o zvyku. Za rok Ti to ani nepříjde. Jak se u nás říká "po druhém litru se do toho vpiješ". Spotřebu ukazovala 10,1
, volantík mrňavý, ale seděl v ruce dobře. Motor sice moc hlučný nebyl, ale nejelo to. Možná to bylo tím automatem na který nejsem zvyklý, ale když jsem jel s Peugeotem 4007 4x4 TDi 2.2 taky automat, měl sice o něco málo větší obsah, ale když jsem na to šlápl, tak rval asfalt. Buď je zhnilý motor, nebo automat. Je mi to moc líto, ale toto auto mi teda nesedlo. A tak jsem se na něho těšil. Třeba to bylo i tím, že jsem z něho byl moc vyplašený a podruhé už se shodneme. Škoda, že jsem s ním jel sám a nebyla možnost si rozebrat poznatky s někým kdo má rád
jako já a třeba bych to viděl trochu jinak.
máš recht....cee'd se povedl...to nové sorento taky...ale po pravdě ten zbytek no nevím nevím...jsem z toho rozpačitý.
Původně jsem si rval vlasy, že jsem nepočkal na Cee'da ve faceliftu, ale poslední dobou jsem s toho absolutně happy, že jsem vyžral ještě starý model. FL sice vypadá líp v interiéru, exteriér se mi nějak extra nelíbí, ale když to tak tady furt čtu, tak jsem rád, že ho nemám.
Začali kluci ušatí moc šetřit. Dělají to sice všeci, ale myslel jsem si, že KIA jde cestou "napereme vám pár variant výbav a díky tomu budem držet dole cenu". Jenže jak tak koukám do ceníků, až tak to pravda není. Jak se KIA začala prodávat, začali tu cenu rvát nahoru. Ovšem nevidím důvod, krom toho, že si začali budovat nějaké jméno. Ovšem momentálně při těch cenách se dá vybrat srovnatelné auto i u konkurence. Začínají trošku zaspávat.