Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
imro-magi píše:Mám podozrenie, že pôvodcom by mohli byť aj podpätky![]()
ale to by sa muselo dokázať !
olin píše:Všechny přísavky z okna pryč (stejně je za to pokuta!) a uvidíš, že problém nebude. Přísavku navigace dej na stříbrný
rámeček středového panelu. Je na to speciální samolepící podložka buď přímo v balení navigace nebo se dá koupit.
olin píše:Všechny přísavky z okna pryč (stejně je za to pokuta!) a uvidíš, že problém nebude. Přísavku navigace dej na stříbrný
rámeček středového panelu. Je na to speciální samolepící podložka buď přímo v balení navigace nebo se dá koupit.
PetrLa píše: ...... a na soudruhy "pomáhat a chránit neberu ohled". .....dokonce mi to jedni soudruzi dali už za pravdu, když k tomu měli výtky.
Čambrla píše:
- Offtopic :
PetrLa píše: ...... a na soudruhy "pomáhat a chránit neberu ohled". .....dokonce mi to jedni soudruzi dali už za pravdu, když k tomu měli výtky.
Ale Petře!!! Nač taková slova. Navíc sám moc dobře víš, že policie není tím, kdo takové a podobné zákony, vyhlášky, nařízení a další legislativu vytváří. Ale ze zákona má povinnost dohlížet na řadu těchto nařízení, taxativně stanovených. A uvedený případ je zrovna jeden z nich. Taky mám na předním skle přísavku na navigaci, mám na to stejný pohled jako ty (mám na mysli to zdůvodnění, jestli mi tam zaclání či ne), ale kdybych byl dopravák, a zastavil tě při kontrole, tak tě na to minimálně musím upozornit a požadovat sundání. Je to náplň práce dopraváků. Tak prosím trošku jiná slova. Děkuji.
Jenda píše:Umístění navigace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé