jakub píše:Jak tak o tom přemýšlím, tak jsem vlastně v cee'du ještě neviděl kontrolku rezervy paliva. Já pro jistotu tankuju, když palivoměr ukazuje poslední dílek. Když jsem auto přebíral v autosalonu, tak kontrolka svítila a já měl trochu strach, jestli vůbec dojedu k pumpě, která byla 30 m daleko...
Marek_Km píše:jakub píše:Jak tak o tom přemýšlím, tak jsem vlastně v cee'du ještě neviděl kontrolku rezervy paliva. Já pro jistotu tankuju, když palivoměr ukazuje poslední dílek. Když jsem auto přebíral v autosalonu, tak kontrolka svítila a já měl trochu strach, jestli vůbec dojedu k pumpě, která byla 30 m daleko...
To jsme na tom stejně, při přebírání auta jsme tam měli 14 km a ručička byla zoufale na dorazu, pumpa byla asi 100 metrů...
Raven píše:Marek_Km píše:jakub píše:Jak tak o tom přemýšlím, tak jsem vlastně v cee'du ještě neviděl kontrolku rezervy paliva. Já pro jistotu tankuju, když palivoměr ukazuje poslední dílek. Když jsem auto přebíral v autosalonu, tak kontrolka svítila a já měl trochu strach, jestli vůbec dojedu k pumpě, která byla 30 m daleko...
To jsme na tom stejně, při přebírání auta jsme tam měli 14 km a ručička byla zoufale na dorazu, pumpa byla asi 100 metrů...
To je vec, kterou taky nechapu. Ty tam nechas 400 litru a oni tam jen cvrknou.
To i na vychazky mam v placacce vic
milan69 píše:Mám zkušenost s Škodovkou,Renaultem a Toyotou a jak všichni shodně píšete při přebírání auta prázdná nádrž.
Někdo tu ale psal že mu při předávání auta natankovali plnou - asi světlá vyjímka všech prodejců,pravda je že když u nich necháte za auto 400 000 kč a více tak by je nevytrhlo nám dát nádrž ta cca 2000kč jako nějaký bonus.
Marián píše:To čo ma napadlo je najskôr z oblasti sci-fi, ale mne by sa celkom páčilo keby dala v PC nastaviť cena paliva za liter a ukazoval by prejazdenú sumu v korunách
matko100 píše:S tym malo paliva je to asi takto.
U nas v automobilke sa do aut tankuje 5 litrov paliva.
A myslim si ,ze tolko tam aj ostava a aj u predajcu,takze preto maju vsetky auta len trochu paliva a svieti uz rezerva.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé