Zdravím všechny a přeposílám text dotazu i odpovědi z KIA Motors.
Dotaz:
Dobrý den, problém s nulováním mají podle reakce ostatních majitelu vozu Venga skoro všichni, někteří to nesledují tak si ani nevšimnou.
Tuto závadu jsem hlásil asi před dvěma měsícema v servisu a slíbili , že to pošlou výrobci. Totéš udělalo ůdajně i několik dalších servisů v ČR a SR. Co s tím budete dělat??? Trvá to už nějak dlouho tuto závadu odstranit.Většina uživatelů by přivítala jednoduché řešení, t.j.
nulování ručně když chci a né při každém doplnění více než 6 litrů paliva, k čemu to je? Ale ani to nefunguje. Hlavně mi nepište , abych se obrátil na svůj servis, tam zatím nic o odstranění závady nemají. Dále mám u motoru 1,4 CRDI 66 kW problém při venkovních teplotách nad 14 stupňů s klepáním motoru a s tím spojené snížení výkonu v režimu otáček 1600-2100. Děje se to nepravidelně, u teplého i studeného motoru a dělá to u všech nejenom u mojeho motoru. Jel jsem s novou předváděčkou a dělá to to samé. V servisu říkali, že je to bohužel u těchto systému vstřikování normální a že u 1,6 CRDI s BOSCHem to nedělá. Kupoval jsem auto v únoru a to byla zima a tak se to naprojevovalo, jinak bych si takový motor v životě nekoupil. Servis potvrdil po napojení diagnostiky, že je vše v pořádku. Co s tím, víte o tomto problému a budete ho řešit?
Když je chladno, třeba brzy ráno tak to jede normálně. Děkuji za odpověď.
OdpověĎ :
Dovolte, abych Vám tímto odpověděl na Váš dotaz.
1. Nulování počítadla průměrné spotřeby při natankování více než 6 litrů paliva je funkce, která je implementována od nového cee´da u všech vozidel Kia. Tato chování není možno považovat za závadu. Jelikož existují uživatelé, kterým tato funkce vadí, byl podán podnět výrobci vozidla k návratu na původní funkcionalitu.
2. U některých vozidel (dosud evidujeme 3 případy) došlo ke sporadickému vynulování průměrné spotřeby i v okamžiku mezi tankováním. Problém byl postoupen výrobci standardní cestou. Výrobce závadu investiguje.
3. Vámi popisované chování motoru 1.4CRDi neregistrujeme jako závadu, kterou by, kromě Vás, někdo reklamoval. Sám popisujete, že chování Vašeho vozidla je identické jako vozidlo předváděcí či jiné, stejného typu. V tuto chvíli můžeme, a také tak učiníme na základě Vašeho popisu, zaslat výrobci podnět k řešení technického problému.
V případě dalších dotazů mě můžete kontaktovat.
S pozdravem,
Ing. Martin Kulhánek
Vedoucí technické sekce
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Tak vidíte kolegové, už tam mají 3 stížnost na nulování ............ bez komentáře.
Na základě vašich rekcí doplňuji předchozí příspěvek o mailovou adresu na pana Ing.Kulhánka, abyste mu mohli svoje poznatky s nulováním také všichni napsat a případně i nespokojení majitelé motorů 1,4 CRDI 66 kW. Snad to pomůže k urychlení a nápravě těchto závad. Přes servisy asi cesta nevede nebo hodně zdlouhavá.
m.kulhanek@kiamotors.cz