Přátelé, kamarádi, spoluklubovníci.
Vzhledem k průběhu hlasování, začíná být zřejmé, který termín bude konečný pro pořádání 7. Kia srazu.
Rád bych vás všechny informoval o průběhu přípravy tothoto srazu a alespoň částečně nastínil průběh tohoto srazu. Jako jeden z bodů programu srazu by měla být spanilá jízda z Konstantinových lázní do Chodové Plané, kde jsem byl jednak ve středu domlouvat možnost exkurze do pivovaru Chodovar a jednak ochutnat kvalitu jejich piva, abych předešel případným stížnostem. Vzhledem k tomu, že nejsem žádný extrémní pivař a pokud jsu na pivo, tak si dám tak maximálně 5 kousků, musím přiznat, že jsem si jich v Chodovaru ( samozřejmě v zájmu klubu a ochutnávky ) dal 6 kousků. Ochutnal jsem jejich 13, kvasnicové pivo a taktéž pivo borůvkové. Prosím nezatracujte mne, také jsem spíše konzervatiovní pivař, ale shledal jsem, že borůvkové pivo je opravdu výborné a taktéž ostatní jsou naprosto výborná. Myslím, že si i Pepa pochutná

. Taktéž kuchyně je fantastická

a jistě ji Leo ocení, zejména jejich domácí paštika je něco úžasného, stejně tak jako chřestová polévka či koleno.
Ovšem zpět k tématu. V pivovaru by jsme měli absolvovat prohlídku a oběd. Při této příležitosti doporučuji navštívit webové stránky
www.chodovar.cz, kde se můžete podívat, do čeho půjdete. Pokud někoho zaujmou pivní lázně ( jste doslova a do písmene naloženi v pivu

) tak není problém si je rezervovat, nicméně toto prosím učiňte individuálně a nejpozději do konce července, protože potom již není 100%, že bude volno.
Co se týče ubytování mám informace následující. V případě " nadstandartního ubytování " tj. Srub (4 osoby), Mobilní dům (4-5 osob), Chata (6 lůžek) s WC a lednicí, Chata (4 lůžka) s WC a lednicí se platí celý objekt bez ohledu na počet osob u ostatních typů ubytování se platí cena za osobu nikoliv za celou chatku. Jak jsem psal již dříve, vzhledem k tomu, že terním bude na konci září v kempu sice bude stravovaní možné, ale pokud budeme chtít třeba obědy, tak dostaneme jídlo jednotné a podle objednaného počtu.
Ce se týče další bodů programu, tak ty už budou spíše na uvážení každého účastníka, protože nechci 100% oragnizovat čas všech. Jeden rád holky ( Bruczoun ) jinej zase vdolky ( Leo ), takže to chci pojmou tak, že vás seznámí s možnostmi v okolí a každý si vybere podle svého gusta.Jak jsem psal, možnost je lanové centrum, turistika atd.....
Prozatím se loučím. Samozřejmě vaše připomínky a návrhy, náměty či myšlenky jsou vítány.