má někdo u Vengy problém s 5 dveřmi jako já? NORMÁLNĚ- myšleno z lehka nejdou zavřít. Někdy s nima musím doslova aspoň 5x třísknout než se zavřou. Rve mi to srdce
 . Možná by stačilo seřídit zámek či co. Díky za info
 . Možná by stačilo seřídit zámek či co. Díky za infočus
| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Když jsem stál na křižovatce a stěrače setřely, byl cítit slabé škubnutí ve volantě. Chvilku jsem nevěděl co to je, ale pak to bylo jasné. Trochu mě to zarazilo, na žádném jiném autě jsem to nezažil. Ale za jízdy už to citět není. Takže se s tím musí jezdit a raději nestát. No a co se týče brzdičů, už jsem se tady ptal, chci je natřít. Byl jsem odkázan na topic se Ceedem. Ale nevím jaké mají brzdiče oni. Ty na Venze jsou asi pozink a na ten Hameritte dle návodu nesmí. Tak nevím čím to natřít. Nechci sprej, ale barvu! A nechci to natírat každý rok! A páté dveře to byl problém, který má být už vyřešen. Kamarád dělá v Nošovicích a měnili kvůli tomu kopyta na lysu. Snad vozy někdy od března vyrobené by měli být už v pořádku. Ale datum přesně nevím. Za určitých okolností tam údajně zatékalo. No vic toho nevím, jen doufám, že to už budou jen malé pihy a že to nebude problém. Jinak auto moc líbí!!!
 Když jsem stál na křižovatce a stěrače setřely, byl cítit slabé škubnutí ve volantě. Chvilku jsem nevěděl co to je, ale pak to bylo jasné. Trochu mě to zarazilo, na žádném jiném autě jsem to nezažil. Ale za jízdy už to citět není. Takže se s tím musí jezdit a raději nestát. No a co se týče brzdičů, už jsem se tady ptal, chci je natřít. Byl jsem odkázan na topic se Ceedem. Ale nevím jaké mají brzdiče oni. Ty na Venze jsou asi pozink a na ten Hameritte dle návodu nesmí. Tak nevím čím to natřít. Nechci sprej, ale barvu! A nechci to natírat každý rok! A páté dveře to byl problém, který má být už vyřešen. Kamarád dělá v Nošovicích a měnili kvůli tomu kopyta na lysu. Snad vozy někdy od března vyrobené by měli být už v pořádku. Ale datum přesně nevím. Za určitých okolností tam údajně zatékalo. No vic toho nevím, jen doufám, že to už budou jen malé pihy a že to nebude problém. Jinak auto moc líbí!!!  

Tomík píše:zdravím,
má někdo u Vengy problém s 5 dveřmi jako já? NORMÁLNĚ- myšleno z lehka nejdou zavřít. Někdy s nima musím doslova aspoň 5x třísknout než se zavřou. Rve mi to srdce. Možná by stačilo seřídit zámek či co. Díky za info
čus

branor píše:Co sa tyka dveri kufra dnes som zistil jednu velku neprijemnost, sice nemusim s nimi nejako extra bachat, na zatvorenie staci jeden pokus ale aj tak nastavaju 2 situacie
1. ak ich jemne zacvaknem sice vyzeraju zatvorene, ale kontrolka hlasi ze su otvorene
2. ak ich zavriem trosku silnejsie (ziadne bachanie, myslim ze klasicke zatvorenie kufra) tak je tam nejake pruzne dovretie to znamena ze pri naraze do koncovej polohy sa plechy nad svetlami dveri a karoserie mierne dotykaju a vytvaraju cca 3cm dlhu ciarku v laku na oboch stranach aj ked ako zatvorene dvere vyzeraju ze medzi dverami a karoseriou je cca 1mm priestoru tym zatvaranim to jednoducho nicim, vy to mate v pohode? ake medzery tam mate vy? da sa to v servise dostelovat?
diky

loty píše:Chlapik na fore vo FR si tam nalepil obojstrankou... podlozku pod mys/ gumu.....
Jemu to nielen odluplo farbu ale aj deformovalo plech...
 ,
 ,  a říkal že jde vše (zavírání, vystředění atd.) seřídit. Tak to třískání s  dveřmi nechám na servisu
 a říkal že jde vše (zavírání, vystředění atd.) seřídit. Tak to třískání s  dveřmi nechám na servisu  .
 .

Tomík píše:zdravím,
má někdo u Vengy problém s 5 dveřmi jako já? NORMÁLNĚ- myšleno z lehka nejdou zavřít. Někdy s nima musím doslova aspoň 5x třísknout než se zavřou. Rve mi to srdce. Možná by stačilo seřídit zámek či co. Díky za info
čus

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé