Tony píše:mě v pondělí příjde navigace s integrovaným rádiem z anglie tak pak vám řeknu jestli ten špatný příjem byl tím nebo je to někde v anténě. mám starého ceeda
Ingdave píše:Tony, taky jsem zvědavý, cos ve svém autíčku vykutil
Tony píše:navigaci už v autě mám ale není to ještě úplně hotovo. chybí mi rámeček takže uvidím jestli to nafotím i bez toho nebo až pak
Bindick píše::( Mně tento víkend radio zradilo. Žádný ovladač na něm nefunguje, kromě zapnutí a vypnutí všechny gombíky mrtvé. Z volantu to jde, tak nevím, zda je to nějak zablokované nebo normálně rozbité.T
Bindick píše:Podle servisu rozbité. Objednají nové radio a do tří týdnů by mělo přijít. Pak zavolají na výměnu. Tomáš
! | "vladislav" píše: |
Upravil jsem to. Příště to smažu celé..Je třeba dodržovat určitou kulturu vyjadřování..Děkuji Vladislav.. |
Balki píše:Dobrý chlapci,
Chcel som pozrieť aj do sekcie "Manuály/Schémy", ale keďže som tu taký novší člen, nemám tam prístup zatiaľ, a vypisovať kde kade príspevky-blbosti len aby som splnil limity nie je moja priorita. Dík vopred za pomoc.
rtan píše:Tak také trošku mých postřehů.
Mám v Ceedu pořád starý originál. Musím to snad zaklepat, asi to není pondělní ani páteční model, vše výše popsané mi funguje.
Má jenom jednu nectnost : po zapnutí někdy (ne zcela pravidelně) nenajede na poslední navolenou stanici a začne vyhledávat. Po cca 20 vteřinách si uvědomí, že by mělo hrát na předvolené stanici a samo začne. Pomůže tomu stisk tlačítka rychlé volby, pak se zapne okamžitě. Nekdy mne to ale pěkně "zlobí". Máte někdo zkušenosti s tímto dolaďováním?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé