tonyp píše:Mna zatial nekontaktovali ESP mam, auto kupovane 8/2009 skladovka.
Da sa z VINu zistit, kedy presne bolo auto vyrobene ?
Vie mi to niekto zistit, alebo je na to nejaka tabulka/program ?
Neslo by o ziadnu extra tragediu , mohlo by sa to prejavit v nejakych extremnych situaciach , ked clovek dostane auto na hranicu fyzikalnych zakonov .
titanus píše:ziadnu paniku...polovici ludom to spravili uz na garancnych opravach a netyka sa to uplne vsetkych aut vyrobenych v donom obdobi ale len urcitej serii aspon tam mi bolo povedane....
ferdam píše:Taky jsem se včera vydal na kontrolu a "vyhrál jsem", sériové číslo na válci odpovídá těm potencionálně vadným (datum výroby auta ke konci března 2009). Takže mám domluvenou opravu na pondělí. Jen mě udivilo, že mi servisní technik říkal, že to bude trvat asi hodinu a půl, v tiskové zprávě píšou, že 15 minut + max 35 minut. Když jsem se o tom zmínil, tak že prý to rychleji udělat nejde...
No ale jinak jsem naštěstí žádné potíže nepozoroval, dle slov servisáka by se to mohlo projevovat jako tuhý pedál, jako by nebyl posilovač brzd...
mbiron píše:Tiskova zprava ale uvadi cas prohlidky a zjisteni jestli jde o stejnou serii, ne opravy. Chtel bych te videt vymontovat hlavni brzdovy valec, namontovat novy, odvzdusnit a seridit brzdy za pul hodiny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé