Přátelé, kamarádi, spoluklubovníci. Dnes jsem byl navštívit kemp, kde by se měl konat náš sraz. Shledal jsem, že tento kemp je opravdu výtečný. Jednak nabízí širokou škálu ubytování v různých cenových relacích, jednak příjemné a opravdu klidné prostředí. Součástí kempu je i restaurace a hospůdka. Měl jsem možnost mluvit majitelem a ten mi tuto hospůdku nabídnul v době konání srazu i jako naši klubovnu. Předpokládám, že budou i dotazy ohledně pití, tak tedy vězte, že v kempu se točí Svijany.
Kemp je dále vybaven hřištěm na plážový volejbal, tenisovým kurtem a bazénem.
Co se jídla týče, není problém se stravováním, jediný zádrhel je, že vzhledem k tomu, že budeme v kempu tesně před ukončením sezony, nebude již možný výběr z normálního jídelního lístu, protože nikdo nebude nakupovat zásoby, když bude zavírat podnik přes zimu, nicméně je možné se domluvit a uvaří nám pro celou skupinu jednotné jídlo. Z důvěryhodného zdroje vím, že jejich svíčková je vyhlášená. Samozřejmě je i možnost stravování jinde. V Konstantinových lázní je celá řada restaurací, nejbližší od kempu je vzdálena cca 400 metrů.
Dále jsem měl možnost mluvit s majitelem lanového centra v Polžicích ( cca 2 km od kempu ) - detaily :
http://www.aureliaitalia.cz/lanove-centrum-polzice.php, kde si můžeme také zaskotačit.
Další informace připojím zítra .