MAKU19 píše::( Nebudem zakladať kvôli môjmu príspevku tomu novú tému, ale včera sa mi asi tri krát stalo že na Fun radiu mi zareagovalo TA (zvýšilo hlasitosť so zobrazením TA na displeji) pričom bežala iba reklama a žiadne dopravné informácie neboli vysielané. Musel som zrušiť TA a potom sa mi hlasitosť vrátila na normálnu úroveň. Neviem či to bol problém Fun rádia alebo môjho rádia?
všimol som si toto tiež... jazdím dosť aj po ČR a tam mi to nerobí. Na SVK to takto blbne, preto si myslím, že je to chyba stanice a nie rádia v aute. Ale priznám sa, neviem na akej stanici mi to robilo, ale na 90% to bolo aj FUN...

Tak som si našiel čas a počas parkovania som si preladil na EXPRES pre overenie problémov s TA. Pri prepnutí zo stanice ktorú som mal naladenú na EXPRES TA automaticky zosilnilo hlasitosť bez toho že by bolo vysielané dopravné hlásenie a na displeji sa objavilo
 Tak som si našiel čas a počas parkovania som si preladil na EXPRES pre overenie problémov s TA. Pri prepnutí zo stanice ktorú som mal naladenú na EXPRES TA automaticky zosilnilo hlasitosť bez toho že by bolo vysielané dopravné hlásenie a na displeji sa objavilo 

Závislosť na nastavení hlasitosti od rýchlosti nemá na chyby tejto funkcie vplyv, lebo predošlá skúška ktorú som robil bola pri odstavenom aute na parkovisku
 Závislosť na nastavení hlasitosti od rýchlosti nemá na chyby tejto funkcie vplyv, lebo predošlá skúška ktorú som robil bola pri odstavenom aute na parkovisku  
			 Asi to bude tým že sa mi podarilo kúpiť auto ktoré vychytalo všetky možné problémy (uvoľnená hadica chladiča, nefunkčné niektoré USB kľúče, problém s TA funkciou rádia,..)
 Asi to bude tým že sa mi podarilo kúpiť auto ktoré vychytalo všetky možné problémy (uvoľnená hadica chladiča, nefunkčné niektoré USB kľúče, problém s TA funkciou rádia,..)