luboss píše:@aifell: aj ma to napadlo, ale kedze to nie je vidiet ked su kolesa nasadene tak som to nechal tak a bol som rad ze som to dokoncil bez ujmy na zdraví, este stale citim kríže
aifell píše:luboss píše:@aifell: aj ma to napadlo, ale kedze to nie je vidiet ked su kolesa nasadene tak som to nechal tak a bol som rad ze som to dokoncil bez ujmy na zdraví, este stale citim kríže
jj já ti rozumím. Až se uvidíme na ajsku tak to probereme
Tak to je věc názoru. Mně se třeba červené líbí strašně moc a jako "kolotoč" mi to určitě nepřijde. Černá se lehce stratí a nevynikneervss píše:ja mam cierne brzdice : ) fotky este nemam .. ale vypada to dobre .. ziadne hrdzave .. a nebije mi tam ziadna taka silna farba jak kolotocarovi .. takto to je najlepsie .. mam tmavu farbu auta tam som nechcel davat ziadne ze cervene ci zelene ani modre by sa mi nehodili by mi to znicilo ten efekt paradny diskov .. cierna je taka najlepsia elegantna ze si to vsimnes ale nebije to .. niekto mi hovoril ze cervenu ale to by som bol jak rumun s tmavym autom a cervenymi hentymi a strieborno ciernymi diskami ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé