Čambrla píše:lada píše:Cus,tak ja se omlouvam,ze jsem nedorazil,ale celej vikend jsem kolem vas jezdil s masinkou.Ale hlavne se musim priznat,ze jsem ocekaval trosku jinej program vic zamerenej na nase auta a ne jen pamatky a chlastacky.Jak uz jsem psal cekal jsem "podle vas" ty modelky u aut,nejakou tu soutez,nejaky ty rady nebo treba predvedeni nasich uprav na autech

.Tak se nezlobte,snad se polepsim.

Já bych s tebou trošku polemizoval. Ano, souhlasím, proč neudělat nějaké odpoledne s různými disciplínami kolem aut (např. jízda zručnosti jak píše luboss či titanus). Záleží na lidech, co chtějí, co navrhnou a s čím pomůžou při organizaci nebo alespoň při přípravě srazu. ...
Ahoj,
ja nebudu tak smirlivy, jako Cambrla. Pokud si vzpomenete (nebo kouknete do pripravneho vlakna), tak zjistite, ze nekolikrat Cambrla vyzyval lidi z JM aby se ozvali/ozvaly

a pomohli s pripravou srazu. Jak jsem se posleze dozvedel, tak za Moravaky, potazmo jihomoravaky jsme se ozvali dva!
Cely itinerar vytvarel Leo a Snike, telefonovali, vymysleli, probirali. A duvod? Chteli, aby se to libilo co nejvetsimu mnozstvi lidi! Museli vzit v potaz ciste auto-fandy, rodiny s detmi, priznivce pamatek a podobne. To rozhodne neni jednoduche a vrele doporucuji prevzit zastitu nad nekterym s dalsich srazu. Rad se priucim, jak se to teda ma delat?!
Komentare me mozna az moc zvedly ze zidle. Proste me to za Cambrlu a Snika mrzi, protoze to, dle meho nazoru, shazuje jejich snahu o pripravu co nejlepsi akce. Ktera se jim povedla a me se libila!
Br.
P.S. me se moznost srovnat vyklady o vine ve dvou sklepech vyhovovala.
P.S2. a ze jsme v nedeli nejeli na autosalon, to me .... mrzelo

. ale Vikend by ale super, lidi moc fajn a povidat se dalo, diky programu, skoro porad!
P.S3. akorat si nikdo neobjednal elektrokolo

.....