Ale na koleno je jediný!!!!!!titanus píše:jediny zastupca SR? skor prvy zastupca SR..dalsie vozy dorazia zajtra
Ale na koleno je jediný!!!!!!titanus píše:jediny zastupca SR? skor prvy zastupca SR..dalsie vozy dorazia zajtra
Nalim2 píše:Čambrla píše:Tak přátelé, 6. sraz![]()
![]()
právě začal.
![]()
![]()
![]()
![]()
Při vjezdu do kempu obdržíte žlutou parkovací kartu, kterou budete mít stále za oknem. Opravňuje vás ke vjezdu a výjezdu vozidla do a z kempu a k parkování v něm. Vypadá takto:
Kdybyste blok VI, kde je základna kia clubu, po vjezdu nemohli najít, tak hledejte:
OK. A co my (ti), kteří přijedou v sobotu ráno do kempu a nejsou zde ubytovaní? Také obdrží kartu za sklo při vjezdu a bude platit pro eventuální potenciální návrat k večeru do kempu na "party"? Někde jsem četl (tuším že v ceníku vstupného 2010), že denní vstupné do kempu do 23.00 hodin je mimo sezonu 20Kč pro dospělé a parkovné činilo tuším 40Kč. Mohl bys to zjistit?
PS: Fotky super, už se moc těším ...![]()
![]()
![]()
![]()
Čambrla píše:Ale na koleno je jediný!!!!!!titanus píše:jediny zastupca SR? skor prvy zastupca SR..dalsie vozy dorazia zajtra
titanus píše:jediny zastupca SR? skor prvy zastupca SR..dalsie vozy dorazia zajtra
Beda píše:titanus píše:jediny zastupca SR? skor prvy zastupca SR..dalsie vozy dorazia zajtra
Doufam, ze pokavad budes chtit grilovat, tak si vezes dostatek maticek M5 ... protoze ja tu jednu chybejici nemamJeste mne napadlo, ze bych se stavil zitra pri ceste v zelezarstvi pro kridlove M5ky at se to lepe montuje
Radka píše:Jééé první fotečky jsou moooc krásné....škoda, že tam nemůžeme být se Sabčou, ale v plánu to nebylo. Je nám to oběma moc líto, ale co naplat. Příště to určitě vynahradíme. Pořádně si to tam užijte i za nás. Už domlouvám sluníčku ať vám vykukne.Už teď to vypadá slibně aspoň na sobotu.
![]()
Jsem s váma aspoň virtuálně a budu sledovat veškeré dění. Takže piště pište a hlavně foťte.![]()
Mějte se príma a moooooooooc zdravím všechny klubáky![]()
a
titanus píše:je tam mozne objednat si aj nieco ine ako koleno ??ak ano tak tam urcite za vami prideme ale koleno to ja nejako nemusimidem studovat mapu aby sme zajtra nebludili
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé