Tak mi dnes přišel držák navigace Mio s aktivním nabíjením(clip na palubku mám) a řeším, jak to k sobě přidělat. Šroubky, co šroubky,

minišroubečky jsou sice jakoby samořezky, ale hmota clipu je tak tvrdá, že se nezaříznou. Podle fotek z alb co jsem prolezl na fóru je sice vidět jak máte pěkné držáky, ale fotka, kde by bylo vidět zhora, jestli je to přišroubované uprostřed a nebo je to třeba trochu vystředit na jednu, nebo druhou stranu ani jedna. Zřejmě je potřeba těm šroubečkům trochu pomoct a opatrně předvrtat dírečky, aby se daly zašroubovat. Uvítal bych podrobnější rady, čeho se vyvarovat(pokus je jen jeden, jinak nový clip), nebo co naopak udělat, aby to sedlo na první šup. Zrovna tak, jak nasadit clip na palubku. Návod vypadá jednoduše, ale stačí někde nějak blbě zabrat a je to v....však víte kde! Jestli mi někdo chce napsat, že jsem lempl, tak pište na SZ, nemusí to vědět všichni

. A až uvidíte moje ruce - pochopíte

. Málokdo má obě levé.

. Na clipu je nějaká lepící páska nebo co je to. Musí sednout napoprvé, nebo to jde upravit? Prostě prosím poraďte a já Vás potom na fóru veřejně pochválím a poděkuji