mě se baterka na autě vybila a abych ji nabil musel sem ji vypojit a odnest do garáže, tedy se mi rádio resetovalo. Žádný kod to po mě ale nechtělo. Nemám schválně tu možnost aktivovanou, protože sem starý sklerotik

Marek_Km píše:Blackdeath.P píše:nemuzeme protoze to u flashdisku nefunguje. Jde to jen u CD.
Já od koupi auta používám jen flash, mám pocit, že jsem jednou rw vyzkoušel, ale nenapadlo mě zkusit přeskakovat adresáře tlačítky na volantu. Prý to teda jde. Myslím, že s tím přišel rybko nebo kdo. Jestli je to pravda, tak to teda naštve, že to nejde i při přehrávání z flashky, kterou tu používá tipuju 90 % majitelů auta s USB vstupem.
Ingdave píše:Ahoj jak píšete, tak když dám CDéčko do rádia s MP3, tak můžu na volantu skákat mezi adresáři, ale u flashky to jde pouze na rádiu. Ale mám spíše jiný problém a zajímalo by mne, zdali Vám to taky dělá. Poslouchám v autě MP3 z flasky a najednou příjde dopravní hlášení, poprvé se po jeho konci zase začnou přehrávat MP3 z flasky a podruhé mi zamrzne celé rádio a nejde přepnout ani na rádio ani na CDéčko. Musím zastavit, vypnout motor, vytáhnout klíč a pak to zas všechno jede. Dělá Vám to taky?
okraus píše:Doporučuju si v nastevení vypnout dopravní hlášení a nebude ti to tam skákat![]()
já měl to samé na mazdě 3 a pořád mi tam skákala doprava nebo zpravy... nez jsem to vse vypnul![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé