titanus píše:tak mi to nedalo a utekal som sa pozriet na to oknoa jasne ze folie na prednych nemam...dakujem
imro-magi píše:snike : fólia sa dá nalepiť až ku kraju skla tak, že hranu nieje vôbec vidieť, ale na to treba sklá demontovať z dverí.
snike píše:imro-magi píše:snike : fólia sa dá nalepiť až ku kraju skla tak, že hranu nieje vôbec vidieť, ale na to treba sklá demontovať z dverí.
... na horní hraně se folie nelepí až přesně na ten zaoblený okraj, ale ořezává se jak jsem psal zhruba 3 mm pod ním. Je to i z toho důvodu, že když okno zavíráš, tak kdyby jsi měl folii až na kraj, mohla by se při dovírání okna o těsnění začít odtrhávat. Pro upřesnění přidávám fotku, aby jsi veděl kterou hranu myslím![]()
snike píše:@luboss: ... vím že folie dělá... jde o to jestli jsme oba myslely stejnou hranu
... dle mne na to aby se folie ořízla až úplně nahoře, není zapotřeba vyndavat okno
imro-magi píše:snike : Ak fóliu správne ukončíš, tak nieje problém s odlepovaním. Môžeš okno sťahovať 1000x hore-dole. Aby to tak ale bolo, treba sklá demontovať, čo v prípade KIE nieje absolútne žiadny problém.
V SR je fólia vpredu zakázaná, takže takto nalepené fólie potom nie je ani vidieť ( ale len svetlé odtiene ).
PetrLa píše:imro-magi píše:snike : Ak fóliu správne ukončíš, tak nieje problém s odlepovaním. Môžeš okno sťahovať 1000x hore-dole. Aby to tak ale bolo, treba sklá demontovať, čo v prípade KIE nieje absolútne žiadny problém.
V SR je fólia vpredu zakázaná, takže takto nalepené fólie potom nie je ani vidieť ( ale len svetlé odtiene ).
jo ale takhle je to nämlich to samé a bez demontážea ten milimetr až dva tam stejně nikdo ani nepostřehne.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot]