Čambrla píše:Tak za hoďku vyrážím na Moravu. V neděli odpoledne překontroluju Slávu v práci, jestli má správně přehozené výhybky. Ve středu v poledne ho jedu vyzvednout k němu domů, což je pro něj perfektní, protože mu aspoň překontroluju, jestli má sbalený šampon, pěnu na holení, hřebínek, polštář a slivovici, aby to zbytečně nehledal jako v říjnu v Mostě. Současně vyzpovídám Slávkovu paní (abych Slávka nedostával do trapných situací, že neví, co mi odpovědět), abych věděl, kolik Sláva sladí cukru do čaje, kdy má brát a jaké prášky a kolik pečeného kolena vlastně může sníst, aby ho nechytil žlučník.Takže hurááááááááááááá na sraz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ve středu budou první fotečky.
A pak každý den něco přidám, abych vás ještě víc navnadil.
![]()
![]()
S.Javorikova píše:Na sraz bohužel nedorazím ani já a ani Radka,tak si to tam užijte bez nás. Dobře se bavte,moc se neopijte a snad se sejdem an dalším....
Blackdeath.p píše:dotaz pro místní a už dnešní účastníky srazu. (Lea a Slavu) Jak pak to tam vypadá s počasím?
Nalim2 píše:Blackdeath.p píše:dotaz pro místní a už dnešní účastníky srazu. (Lea a Slavu) Jak pak to tam vypadá s počasím?
Přesně na to jsem se chtěl zeptat také...při pohledu z okna to není moc povzbudivé, ale v sobotu se prý budeme opalovat...![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé