Čambrla píše:Tak za týden přesně tady už budou první informace a fotky ze srazu, protože mě a Slávovi začíná sraz už ve středu!!!!!![]()
Čambrla píše:Tak jsem právě mluvil s bruczounem. Zajistí radiostanice na spojení mezi vozidly v koloně. Tak mě sniku právě napadlo, jestli bychom neměli z campu do Lednice vyrazit dřív, abychom měli dost času na hledání kolegů, kterým ta radiostanice nebude fungovat nebo budou mít špatný signál.....
bruczoun píše:Čambrla píše:Tak jsem právě mluvil s bruczounem. Zajistí radiostanice na spojení mezi vozidly v koloně. Tak mě sniku právě napadlo, jestli bychom neměli z campu do Lednice vyrazit dřív, abychom měli dost času na hledání kolegů, kterým ta radiostanice nebude fungovat nebo budou mít špatný signál.....
Jejda, cambrlo, ja mam volnou akorat jednu pmr navickdo to ma doma, tak at si PMR vezme s sebou. CBcko je lepsi do kolony, ma vetsi dosah.
Čambrla píše:Tak je vidět, že Radek je skutečný gurmán a gurmet. Tu restauraci vybíral opravdu s láskou a citem. To je vidět, je to moc pěkné. A už vím, co si dám..... buď si dám staročeskou svíčkovou s brusinkami nebo domácí koleno s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem, případně kachničku s červeným zelíčkem. Pokud by dovolila situace, tak z minutek bych si event. mohl dát lednickou baštu v bramboráku nebo flamendra.![]()
![]()
Hurááááááá, ať žijí naše srazy. Moc se mi na nich líbí.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čambrla píše:..... buď si dám staročeskou svíčkovou s brusinkami nebo domácí koleno s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem, případně kachničku s červeným zelíčkem. Pokud by dovolila situace, tak z minutek bych si event. mohl dát lednickou baštu v bramboráku nebo flamendra...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé