Marek_Km píše:Byl jsem na víkend v podkrkonoší, cesta tam a zpět vcelku bez problémů. Jelo se svižně, splynul jsem většinou s davem, rychlejším uhýbal, pomalejší uhýbali mě, jeden motorkář i poděkoval - prostě pohoda skoro celou cestu. Až jsem se při návratu před pár desítkami minut octnul za výjezdem z Přerova (to už mám domů opravdu kousek), dojel jsem dvojkovou Octávku, jela cca 80 kmh, tak jsem ji na 5. chtěl předjet, strašně dlouhá rovina a v protisměru nikdo. V momentě, kdy jsem s blinkrama vybočil, tak na to dupnul, tak jsem musel jít na 4. a s dálkovýma, troubením a asi ve 140 km rychlosti jsem ho předjel, hned nato on zpomalil, takže těžká prasárna a naschvál. Po pár stovkách metrů jsem přibrzdil a nechal ho trochu se přiblížit, abych aspoň pohrozil, ale to byl tak podělaný, že před sebe (mezi nás) pustil auto. Fakt jsem byl tak vytočený, že kdyby následovala nějaká křižovatka, kde by jsme museli zastavit, tak na něj vyběhnu. Možná bych sám vyfasoval, ale opravdu jsem byl tak vytočený, že nevím nevím, taková prasárna... To je jako kdybych mu za tu prasárnu hodil před něj myšku a hodil kotvu, ale zas mám rodinu v autě, že... Tak mi nějaký *** na pár minut zkazil uplynulý skvělý víkend s rodinou u rodiny...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé