lada píše:Jen malej dotazek,a kdy si treba prohlidnem auta,reknem si nejaky zkusenosti,omrknem na autech vychtavky a tak.Porad jen ctu vylety,poznavani a ja myslel ze srazi jsou o autech a lidech a ne pamatkach.Nebo treba nejaka soutez?
titanus píše:cize v sobotu rano medzi 9:30 a 10:00 budu vsetky auta otvorene, pri nich budu stat neznejsie polovicky v bikinach a my budeme okukavat autasnike beres dufam fotak
snike píše:titanus píše:cize v sobotu rano medzi 9:30 a 10:00 budu vsetky auta otvorene, pri nich budu stat neznejsie polovicky v bikinach a my budeme okukavat autasnike beres dufam fotak
Neboj foťáksamozřejmě budu mít
... tady jsem udělal plánek, kde bude probíhat přehlídka našich čtyřkolových miláčků
... naše něžnější polovičky ty bikiny ani potřebovat nebudou![]()
![]()
... a my vlastně taky ne
![]()
![]()
Čambrla píše::!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak doplním ještě jednu informaci, tentokrát smutnou. Právě jsem hovořil s Katkou Vokounovou z KMCZ. Nejvyšší management Kia Motors Czech rozhodnul, že kia se letos autosalonu v červnu v Brně nezúčastní. A dle podané informace takových automobilek bude asi hodně. Určitě třeba nebude ani vystavovat VW. Nicméně bude tam řada dalších možností, na co koukat. Takže společný nedělní program našeho setkání včetně spanilé jízdy do Brna a předváděčka nové sportage tímto padá. Využití necháváme na každém z vás, já myslím, že možností je vedle BVV plno, např. původně plánovaná návštěva Macochy či cokoliv jiného.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé