Nástřik brzd KIA Cee´d

"Máte štěstí, že jdu zrovna kolem, říkají o mě, že jsem odborník".

Příspěvekod Tony » 18.04.2008 18:45

vladislav píše:@Tony

To víš štětečkem to jde lépe.. :yes: Vem nějaké starší hadry nebo noviny a zakryj co nechceš nastříkat zalep to nějakou páskou..dej tam víc vrstev,at ti to nestéká...aspon si to užiješ.... ;)
Obrázek

jj to já vím. původně jsem to chtěl dělat jen štětečkem ale nechtělo se mi dávat 700 za barvu... a ten sprej mě dneska málem vyšel extrémně draho! na parkovišti u té prodejny kde jsem ho koupil mě málem sestřelil mamlas ve felici! jel hrubo přes 50km/h (a 50 je myslím na parkoviště plné aut už taky dost) a kdybych si ho periferně nevšiml tak mi urval kufr! senzory stihly jen zapištět a byl :scooter: pak se lae vrátil a chtěl si pokecat. seřval mě že prý neumím jezdit. je pravda že by mi to cajti asi přišili protože jsem vycouvával ale taky je pravda že na parkovišti se jezdí krokem! no i takoví u nás jezdí :no:

a vlado myslis ze kdyby se mi nahodou "podařilo" stříknout na kotouče tak to můžu setřít hadrou a technickým ředidlem nebo ne?
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 18.04.2008 18:50

@Tony
Jasně i já používal ředidlo..nejsem žádný malíř natěrač.. :-D :-D Ale musíš si toho všimnout včas než ti to zaschne...Měl bys to nechat na sraz,protože Snike nabere tolik teoretických zkušeností....tak nám pak předvede jak se to natírá v praxi... :lol: :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod snike » 18.04.2008 18:57

vladislav píše:@Tony
Jasně i já používal ředidlo..nejsem žádný malíř natěrač.. :-D :-D Ale musíš si toho všimnout včas než ti to zaschne...Měl bys to nechat na sraz,protože Snike nabere tolik teoretických zkušeností....tak nám pak předvede jak se to natírá v praxi... :lol: :lol:

Jo a vy se mi budete smát :lol: :lol: :lol: Já budu žlutý až za ušima a brzdy budou netknuté :no: :no: :no:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod thunder » 18.04.2008 19:48

@tony

jedna mala rada zober umelu flasku a rozrez ju napol...a ten spray vystriekaj do nej...tak to urobim aj ja...a inak ze vraj sa to daa...som s pytal...a dalej pokracuj steteckem ako ostatny,,inak som nemohol zohnat farbu aku som chcel...a ked tak len velkeee pixle a to mi pripadalo zbytocne ..tak som kupil spray, :wink:
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 18.04.2008 20:30

thunder píše:@tony

jedna mala rada zober umelu flasku a rozrez ju napol...a ten spray vystriekaj do nej...tak to urobim aj ja...a inak ze vraj sa to daa...som s pytal...a dalej pokracuj steteckem ako ostatny,,inak som nemohol zohnat farbu aku som chcel...a ked tak len velkeee pixle a to mi pripadalo zbytocne ..tak som kupil spray, :wink:

taky sem nad tim uvažoval že to vystříkám a budu to natírat. ale nezmění se třeba nějak vlastnosti té barvy? přece jenom to je stříkano tlakem a rozptýlené. a když to budu pak nanášet štětcem...
takže ty jsi to nestříkal jo? tak ja to raději taky tak udělám. nerad bych si postříkal brzdy nebo tak nějak. já a manualní práce to nejde k sobě, zvlášť takovéty piplačky to vyloženě miluju :lol:
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod thunder » 18.04.2008 20:34

este som nerobil nevychadza mi volno nejako,ale je to tak spraviiim..nemam co stratit,ved ten spray ma vysiel drobneee
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod vlafi » 18.04.2008 21:03

@Tony..nejdřív se to očistilo a odmastilo..Pak se sptřebovalo pomalu jedno číslo nejmenovaného deníku a mohlo se stříkat..3 vrstvy na jednom a vždy to nechat mezi každou trochu zaschnout..Akorát je třeba dávat bacha na vítr..
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Tony » 18.04.2008 21:32

vlafi píše:@Tony..nejdřív se to očistilo a odmastilo..Pak se sptřebovalo pomalu jedno číslo nejmenovaného deníku a mohlo se stříkat..3 vrstvy na jednom a vždy to nechat mezi každou trochu zaschnout..Akorát je třeba dávat bacha na vítr..

no prave vitr... nerad bych mel kropenate auto...
myslis ze by to slo vystrikat ten sprej a pak to natirat stetcem?
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod vlafi » 18.04.2008 21:39

to by asi nešlo..já to dělal na dvorku a vítrmě docela potrápil..Novinama jsem měl zakryté vše co se dalo a i 30cm karoserie..jestli se bojíš větru,tak jdi radši do té barvy :wink:
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 18.04.2008 23:11

Tak dnes som si konečne prečítal všetky príspevky v tejto téme (bolo ich cez 250) a musím pochváliť všetkých, čo sa do toho dali, hlavne Vladislava ako priekopníka za odvedenú prácu a hlavne za inšpiráciu, ja tiež začínam uvažovať o zafarbení brzdových kotúčov, zatiaľ vyhráva červená farba, ale čo taký experiment a dať tam bielu ? Tá biela by sa totiž sama postupne menila na čiernu, potom by to stačilo umyť a mám zase bielu !? Keď budem mať čas, skúsim sa s tým pohrať v pc a možno hodím nejaké foto.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod forrester » 19.04.2008 00:29

@ICE b to tiez nie je zly napad,ale ktej tvojej bielej farbe by som dal nejaku lesklu ciernu,
a co sa tyka toho natierani,hlavne si davajte pozor medzi tymi strmenmi na tu gumu(neviem ako sa to vola :grin: )
ja som tiez trochu zasiel na kotuc,trochu som to jemnym smirglom presiel a ostatne uz spravi same platnicky :grin:
takze hosi nebojte sa toho a hor sa do toho :grin: :grin:
Good Luck and Have Fun
Ceed EX CRDi predane
CEED crdi 2014
forrester Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Aifell » 19.04.2008 09:59

Obrázek

Já stále špekuluji na d barvou, poradíte? Červenou?? A když se podívám dnes z okna ven a na předpověď na tento víkend tak se mi chce nadávat ... to zase brzdové třmeny a jejich barvení odložím :-(
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 19.04.2008 10:19

aifell píše:Obrázek

Já stále špekuluji na d barvou, poradíte? Červenou?? A když se podívám dnes z okna ven a na předpověď na tento víkend tak se mi chce nadávat ... to zase brzdové třmeny a jejich barvení odložím :-(

Já mámstejnou barvu, a rozhodnul jsem se pro modré třmeny. Myslím, že to bude k autu sedět, mám rád spíš decentnost. Ale to počasí je pro tuhle práci zatím nepříznivé, taky zatím počkám....
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 19.04.2008 12:32

@aifell taky jsem se rozhodl pro modrou
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Aifell » 19.04.2008 12:48

njn kluci a myslíte že půjde sehnat žáruvzdorná (vyhovující) barva a to modrá?? Já má doma ještě ve speji nějakou speciální přímo na třmeny do několika stupňů celsia, ale jen červenou a modrou jsem tedy ještě neviděl. Máte někdo zkušenost jestli je a popřípadně kde?
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Technický koutek