Jaké handsfree používáte?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Jaké handsfree používáte?

Příspěvekod lukisvk » 24.01.2010 22:27

Dakujem za odpoved -navod, je velmi napomocny.
Len co bude kusok teplejsie pustim sa do toho.
Umiestnenie jednotky som videl na nejakych fotkach je mozne ze aj na Vasich...
Su este 2 veci nad ktorymi premyslam.

1. Vyvedenie Mikrofonu, ako ste pisali je to jednoduchie na opacnu stranu... To znamena ze jednoduchsie zlozim plast pod volantom ako spolujazdcovu skrinku?
2. Vyvedenie Displaya. konkretne kablu. Robili ste jemny zarez do strieborneho krycieho ramu? Alebo staci poriadne zatlacit. mam strach aby som neprestikol kabel...

Opet Dakujem za odpoved :drink:
lukisvk Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Jakub » 25.01.2010 09:01

Já jsem táhnul kabel k mikrofonu za skříňkou u spolujezdce, je tam dobrý přístup po vyndání dvou západek ve skříňce. Mikrofon mám u zpětného zrcátka, kabel se dá schovat za stropní obložení a pak pokračovat sloupkem. Do toho krycího rámečku je potřeba vypilovat zářez kulatým pilníčkem, protože kabel tam neprojde, je to dost natěsno.
Na sundání panelu jsem si udělal takový přípravek, který se zasune pod panel napravo kousek nad ovládáním klimatizace. Panel je potřeba opatrně vyškubnout, dost tam drží. Přípravek je na starém fóru tady:
http://old.kia-club.org/viewtopic.php?p=40232#40232
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod lukisvk » 25.01.2010 10:54

Dakujem za reakciu, mikrofon som presne takto tahal vo Fabii a bolo to nenarocne a bezproblemove
preto som nad tym uvazoval aj pri ProCeedke.
K tomu pripravku, kedze niesom dlho registrovanym clenom nemam k staremu foru pristup
Neboli by ste taky laskavi a nehodili to sem?

Budem Vdacny! Dakujem! :drink:
lukisvk Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Jakub » 25.01.2010 11:33

Obrázek je tady :

Obrázek
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

handsfree na stínítko

Příspěvekod Čambrla » 16.05.2010 08:42

Potřeboval bych přátelé poradit. :idea: Chybí mi v autě handsfree. :!: Protože však jezdím několika auty, chtěl bych si koupit handsfree na stínítko. To si můžu dát do kteréhokoliv auta bez jakékoliv potřeby nějaké instalace. Prostě jen zavěsím na stínítko. Měl jsem tady toto http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/141PIT ... arkit.html , psal jsem o tom ve své garáži. Plně mi vyhovovalo, avšak mělo jeden problém, který výrobce neuměl odstranit – po odchodu z auta na vzdálenost více jako 10 m a po návratu zpět se mělo zařízení s mobilem automaticky zase sprárovat. Jenže tento výrobek to nedělal, i když podle výrobce měl. :x
Tak jsem si našel tato handsfree a zvažuji, které z nich. :? Ani jednoho výrobce neznám.
http://www.mironet.cz/bezdratova-sada-s ... +dp107628/
http://www.mironet.cz/bezdratova-sada-b ... e+dp98976/

Mým hlavním kritériem je: přenosnost, jednoduché ovládání při příjmu hovoru a při volání druhého účastníka, okamžitá spárovanost při odchodu z auta a návratu zpět. Tyto by všechny kritéria splňovat měly. Ale přivítám zkušenosti někoho, kdo to již používá, či zkušenosti s výrobky výrobce handsfree. Má tedy někdo s některým z nich zkušenosti? Nebo poradí někdo něco jiného? Díky za rady ;)
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Re: handsfree na stínítko

Příspěvekod milan79 » 16.05.2010 08:49

toto pouziva moja manzelka http://www.parrot.sk/blade/c/116/miniki ... duktu.html ale cena ( a kvalita taktiez)je niekde inde ako tie co si dal ty.
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
milan79 Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
63000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 16.05.2010 09:04

milan79 píše:toto pouziva moja manzelka http://www.parrot.sk/blade/c/116/miniki ... duktu.html ale cena ( a kvalita taktiez)je niekde inde ako tie co si dal ty.

Jo, cenově bych to viděl kolem té tisícovky. Víc do toho investovat nechci. Ale říká se "nikdy neříkej nikdy".... ;)
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 16.05.2010 09:32

Čambrla píše:
milan79 píše:toto pouziva moja manzelka http://www.parrot.sk/blade/c/116/miniki ... duktu.html ale cena ( a kvalita taktiez)je niekde inde ako tie co si dal ty.

Jo, cenově bych to viděl kolem té tisícovky. Víc do toho investovat nechci. Ale říká se "nikdy neříkej nikdy".... ;)

Ahoj...je to pár dní co jsem instaloval toto:
garage.php?mode=view_image&image_id=1031
garage.php?mode=view_image&image_id=1032

Jinak můj kamarád má právě nějaký takový levný šmejd a opravdu to za moc nestojí. Doporučuju to co kolega nahoře....jdi do toho Parrota. Je to nejvychytanější značka na trhu včetně hlasového ovládání a velice dobrého zpracování zvuku.

Potom může Parrot nabídnout ještě toto: http://www.parrot.com/usa/products/plugnplaycarkits
A navíc, Parrot můžeš aktualizovat pro nové a nové telefony, takže to pak časem nevyhodíš, ale jen přehraješ firmware zařízení. A to stojí taky za úvahu.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod lubopower » 16.05.2010 19:53

ak by niekto chcel takéto ,úplne nové handsfree za super cenu 80 eur...

http://www.parrotshopping.com/us/p_parr ... aspx?f=222
lubopower Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2007)
40000 km @ 4.7 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 16.05.2010 19:59

lubopower píše:ak by niekto chcel takéto ,úplne nové handsfree za super cenu 80 eur...

http://www.parrotshopping.com/us/p_parr ... aspx?f=222

pěkná cena....to je o 1000 Kč levnější než jsem to pořídil já....v tom případě i s držákem od Broditu 3000 Kč....krásná cena....ale pozdě..už su hrdým majitelem tohoto zařízení :)
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod SelfMan » 17.05.2010 01:08

Ja mam nieco podobne tomuto, len sa priznam, ze si nepamatam typ. Dobija sa to raz za cas cez cigaretak pri dlhsej jazde. Vydrzi mi to dost dlho. Akumulator je tam zabudovany.
SelfMan Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
9500 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 17.05.2010 06:24

SelfMan píše:Ja mam nieco podobne tomuto, len sa priznam, ze si nepamatam typ. Dobija sa to raz za cas cez cigaretak pri dlhsej jazde. Vydrzi mi to dost dlho. Akumulator je tam zabudovany.

Zajímavý odkaz. Zaujala mě tam možnost propojení na rádio bez jakékoliv kabeláže. Jen ještě dotaz, prototože při zběžném procházení jsem na to na stránkách výrobce nenerazil: je u tohoto přístroje možnost spárování dvou mobilů?

@Milan79, PetrLa
Já vím kluci, že Parrot je jedničkou ve svém oboru, třeba na něj dojde. Ale určitě Petře potřebuji přenosný (na stínítko). Ovšem žiju v představách, že přístroj za nějakých 1000 - 1500 by už měl být solidní. Proto se snažím sbírat info.
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Tomík » 17.05.2010 06:57

zdar,
jukni na http://handsfree.heureka.cz/supertooth-buddy/recenze/ . Koukal jsem taky po nějaký handsfree, vypadá dobře-díky za typ :thu: . Jdu si ji objednat.
čus
Tomík
Venga 1,6 CRDi, 94kW, stav 67 000km, 5,8l/100
K čertu s tímhle středním věkem!Důchod mi nedají,protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají,protože jsem příliš starý..
Tomík Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Kia Venga (2010)
22400 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Tomík » 17.05.2010 12:13

zdar,
dnes ve 13.hod. si pro něj jedu, cestou z práce ho vyzkouším, tak Ti můžu dát večer nebo zítra vědět jak fachčí. :drink:
čus
Tomík
Venga 1,6 CRDi, 94kW, stav 67 000km, 5,8l/100
K čertu s tímhle středním věkem!Důchod mi nedají,protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají,protože jsem příliš starý..
Tomík Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Kia Venga (2010)
22400 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 17.05.2010 16:51

Čambrla píše:
SelfMan píše:Ja mam nieco podobne tomuto, len sa priznam, ze si nepamatam typ. Dobija sa to raz za cas cez cigaretak pri dlhsej jazde. Vydrzi mi to dost dlho. Akumulator je tam zabudovany.

Zajímavý odkaz. Zaujala mě tam možnost propojení na rádio bez jakékoliv kabeláže. Jen ještě dotaz, prototože při zběžném procházení jsem na to na stránkách výrobce nenerazil: je u tohoto přístroje možnost spárování dvou mobilů?

@Milan79, PetrLa
Já vím kluci, že Parrot je jedničkou ve svém oboru, třeba na něj dojde. Ale určitě Petře potřebuji přenosný (na stínítko). Ovšem žiju v představách, že přístroj za nějakých 1000 - 1500 by už měl být solidní. Proto se snažím sbírat info.

Já se právě obávám že takovéto zařízení v dnešní době za ty peníze až tak moc kvalitní nebude.....on jen ten vývoj těch algoritmů zpracování hlasu a hlasového vytáčení stál určitě Parrot nemalé úsilí, za které si samozřejmě nechají zaplatit. Ale to je pak ten rozdíl mezi dotaženým a nedotaženým výrobkem.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion