MAKU19 píše::? Mám tam aj samostatné MP3 aj adresáre a vyhlasuje uvedenú chybu. Na druhom NONAME my to ide v pohode?
Tak som spravil ďalší výskum na rôznych USB kľúčoch a zistil som že systém podporuje a dokáže čítať iba kľúče do veľkosti 2G.
Ja som vo Venge skusal 4GB(ten pouzivam) a aj 8GB a obidva precitalo, takze tvoje tvrdenie nie je tak celkom pravda.

Když přejde přes "Z" tak se to vrací zpět na začátek abecedy. To dá rozum....
 Když přejde přes "Z" tak se to vrací zpět na začátek abecedy. To dá rozum....   Zkus si tam dát nějaký valčík nebo polku - je to líbivá hudba a hned poznáš, jak to vlastně řadí....
   Zkus si tam dát nějaký valčík nebo polku - je to líbivá hudba a hned poznáš, jak to vlastně řadí.... 

Skúsil som ešte viacero USB kľúčov a zistil som že chybu
 Skúsil som ešte viacero USB kľúčov a zistil som že chybu  bez ohľadu na ich kapacitu.
  bez ohľadu na ich kapacitu.

Tie isté adresáre som skopíroval na všetky porovnávané USB kľúče a na ktorých mi to ide, tak bez problémov až do tretieho podadresára aj s názvami pesničiek.
 Tie isté adresáre som skopíroval na všetky porovnávané USB kľúče a na ktorých mi to ide, tak bez problémov až do tretieho podadresára aj s názvami pesničiek.