Beda píše:Vypada to slusneakorat jsem zrovna dneska videl jedno auto s DRL svetly a diky tomu, ze byly tak nizko u vozovky, tak je mel cele omlacene od kaminku
Forge.19 píše:Zdravím.Chtel bych se zeptat jak mam udelat spinac Led diodoveho pasku v narazníku...musí se to napojít na baterii a světlo a pak to propojit do interieru ? Jsem z toho jelen pls o radu .Diky : ) ps.Mam Rio II htb
jirka.zc píše:k prispěvku lubosse - místo mlhovek to bohužel nejde, stačí si to prohlédnout, zázraky neumím a co se týká rozteče DRL světel, 62 cm je dostačující .Účel to plní, nedělám to pro parádu a jinou verzi jsem zatím na VENGU neviděl. Ve skutečnosti světla svítí opravdu hodně na fotkách to není ono.![]()
snike píše:... chtělo by dát odkaz na žárovku na kterou se ptáš
EDIT: ... už jsme to nejspíš našel http://www.tuning-centrum.cz/product/63 ... i-zarovky- ... z vlastní zkušenosti vím, že tyhle rádoby xenonové-halogenové žárovky svítí strašně. Sice mají barvu světla 6000K jako xenony, ale v noci s nimi není vidět. Jednou jsem podobnou koupil a po první noci jsem je hodil do popelnice ... už mi do auta nesmíDo mého auta dám jedině s čirou baňkou Osram či Philips
A za další riskuješ že ti tahle modrá žárovka vypálí světlo.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]