vladislav píše:@kuldinek
....Jinak na motor máš záruku 7 let tak bych to nijak zvlášt nedramatizoval..Pokud se něco vysype tak mají problém mechanici od Kii ne ty..
ale on bude nečekaně bez auta tak to není dobrý závěr

vladislav píše:@kuldinek
....Jinak na motor máš záruku 7 let tak bych to nijak zvlášt nedramatizoval..Pokud se něco vysype tak mají problém mechanici od Kii ne ty..
geocomp píše:vladislav píše:@kuldinek
ale on bude nečekaně bez auta tak to není dobrý závěrjen ať to vyřeší a nic nepřekvapí při běžném provozu, to je pak hodně nemilá záležitost. Když by se to vysypalo někde na dovolené v zahraničí nevím nevím jak by se to řešilo.
marhalu píše:od začátku s tím jezdím svižněji a spotřeba je mezi 5,5 až 6,3 l. Záleží jak moc to honím. Dlouhodobě spočítaná je 5,8l. Ale jezdit za 7-8 to je fakt brutalita. To je jak benzín....
Párkrát jsem si na to vzpoměl tak jsem to testnul a pořád nic, žádný klepání - motor jen pěkně zabere.
marhalu píše:od začátku s tím jezdím svižněji a spotřeba je mezi 5,5 až 6,3 l. Záleží jak moc to honím. Dlouhodobě spočítaná je 5,8l. Ale jezdit za 7-8 to je fakt brutalita. To je jak benzín....
Párkrát jsem si na to vzpoměl tak jsem to testnul a pořád nic, žádný klepání - motor jen pěkně zabere.
kuldinek píše:To petrla: ja nerikam ze mi motor netahne jede dobre jen klepe jak traktor
Kdyz mam spotrebu 6 litru tak to taky neklepe, ale zkus do nejakeho delsiho kopce dat dvojku, jet pomalu dat plnej od 1500rpm do 3000 rpm pak ubrat at auto zpomaly znovu mu nalozit at se rozjede a zese ubrat a kdyz tohle udelaš tak 3x tak postupne jak to budes delat tak se bude zvetsovat klepani, alespon takhle to dela me a znamemu. pak to klepe i na ctvrt plynu.casem to prestane kdyz budes jezdit v klidu. Ja jezdim taky v klidu a mam spotrebu 7, kdybych mel potrebu 5 nebo 6 tak me z toho boli nohadyt si ji vubec neopres na rovince o pedal
![]()
Pak kdyz clovek jede brzda plyn vve meste tak to klepe porad
robertini píše:Tak dnes my vymenili snimac polohy spodnej klukovky a problem pretrvava dalej,predtym vymenili lambda sondu a neviem co teraz vymenia este.V stredu idem do Blavy do servisu na Tuhovsku,dufam ze tam mi pomozu,ked v TT su nejaky mantaci.
kuldinek píše:To PetrLa: kdyz ti to kucka a klepe to je kolik otacek ? me 1500 - 2200 coz mi prijde normalni beh motoru , zadny potaceni, pokud pojedu z kopce a budu brzdit motorem na 3 treba 60km/h pak najedu na rovinku mam cca 3000ot a pridam plyn tak to klepe uplne stejne. proste klepe zkusim to sem necim nahrat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé