od PetrCBR » 03.05.2010 16:47
Jinak ja mam dobre zkusenosti s nakupem z DealExtreme.com (taky z HK). Maji obrovskou vyhodu v tom, ze zasilaji celosvetove zdarma!
Moje prvni objednavka dopadla docela silene, ale ne kvuli nim ... kvuli ceske poste!
Loni jsem si objednal 3x bezdratovy ovladac pro Wii (+ nunchuck). Balik odeslali a pozdeji po urgencich u CP jsem se dozvedel, ze byl ulozeny u nas na poste a po nejake dobe odeslan zpet do HK !
CP se vubec neobtezovala mi balik dorucit ani dat oznameni, ze ho u nich mam ulozeny.
Popsal jsem situaci na supportu DX a oni mi zbozi poslali znova, ale tentokrat jen jeden kus (mel jsem objednane 3ks). Opet jsem psal na support, ze mi toho poslali min a podlozil jsem to fotkama baliku. Hned druhy den rano jsem mel v mailu omluvu s tim, ze mi co nejdrive poslou zbytek, takze vse se vyresilo k me spokojenosti.
Ted uz ke me od nich leti dalsi zbozi v podobe PC receiveru pro bezdratovy XBox gamepad.
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.