Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dik pôjdem sa na ňu pozrieť ako náhle sa mi VENGA vráti zo servisu kde je na oprave uvoľnenej hadice chladiča.
Tak som si dnes pozrel miesto v spodnej časti okna v priestore spolujazdca. Je tam v čiernom rámiku prázdny obdĺžnik asi 3x 8 mm ale bez červenej body. Dúfam že to je práve miesto pripojenia vyhrievania
KIA Venga 1.4 CVVT 66kW Radšej užívať život ako v klube dôchodcov spomínať na pracovné úspechy
Tak som dnes prvý krát využil vyhrievanie čelného skla pod stieračmi. SUPER. Ráno v Piešťanoch všetko namrznuté, zapal som vyhrievanie zadného skla a odmrazili sa aj zrkadlá a priestor pod prednými stieračmi. Keď som pustil automatické odhmlievanie čelného skla tak sa najskôr rozmrazilo pre šoférom (niekto mal stým problém že sa začalo rozmrazovať pred spolujazdcom) a pohodička pri vyhrievaných sedadlách. Začína zimná sezóna.
KIA Venga 1.4 CVVT 66kW Radšej užívať život ako v klube dôchodcov spomínať na pracovné úspechy
Uz druhy den je rano mráz (na PP ukazuje -3´C) naštartujem Vengátko, zapnem vyhrievanie predneho okna aj s klimou, vyhrievanie zadneho okna a idem von skrabat namrazu. Ale nepozorujem ziadne rozmrazenie okna v oblasti prednych stieracov. Nie je to zavada?
KIA Venga 1.4.CVVT - Indigo Blue KIA Xceed 1.5. T-GDI 7DCT MY23 - Black Pearl
@bluesmaker Vybava EX na Slovensku standardne nema vyhrivani sedadel a prostoru pod prednimi steraci - je to za priplatek 390EUR. Takze pokud sis za to nepriplatil, tak to zavada neni - nemas to tam.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red