vlcekjiri píše:nechával si tu někdo dodělat zásuvku do interiéru někde v praze? Kolik to stálo a kde? Zmáknul bych to nejspíš i sám, ale jestli by to mělo stát 1000, tak to kvůli záruky raději zaplatím. díky
Taky mám výbavu Ready MY 09 tedy před FL - kupováno 3/2009. Že není zásuvka nikde vepředu jsem si všiml na vystaveném voze, už když jsem auto objednával. Nechal jsem si jí tam tedy dodělat rovnou s dalšími prvky před koupí vozu ( tady mě trochu natáhli, řekli si za ní 1400,- Kč, přitom orig. zásuvka stojí 198,- Kč a kabely jsou tam připravené, tak stačí udělat díru do toho plastu a připojit jí - účtovali si 1,5 hodiny práce!!! NH CAR Průhonice Čestlice) Potom jsem díky radám tady na fóru zjistil, že v kufru je připravený kabel na světýlko, opravdu stačilo vyndat tu plastovou záslepku a tam se na mě smál kabel s koncovku - koupil jsem za 170,- Kč orig. světýlko a nasadil ho tam - práce 2 minuty i s vysmrkáním.
Před dovolenou jsem začal řešit i zásuvku do kufru ( ve výbavě Ready je místo ní háček), podle informace servisu nikdo neví, jestli je tam vyvedený kabel nebo né, protože je to kus od kusu jiné. Koupil jsem si tedy zásuvku sám s tím, že to zjistím, ale protože jsem nepřišel na to, jak odmontovat a nepoškodit tapecírunk na boku kufru a tlačil mě čas, nechal jsem to nakonec na autorizovaném servisu Autobond Group a.s. Leopoldova ulice v Praze na Jižním Městě. Cena zásuvky 198,- Kč vč DPH a cena za práci 812,- Kč vč DPH. S prací jsem byl spokojen. Mechanik moc nadšený nebyl, vybral jsem si nepříjemné místo pro vrtání díry, ale poradil si.
Pro ty co chtějí podotknou, proč jsem si rovnou nekoupil auto s lepší výbavou abych potom nemusel dodělávat zásuvky, světýlka a loketní opěrku - auto jsem nutně potřeboval a víc peněz jsem fakt neměl !!
DSC00092.jpg
DSC00091.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.