lebka75 píše:bouchání a klepání od přední i zadní nápravy mají většinou na starost stabilizační tyčky. Jestli- že máš v pohodě garančky, tak to dělají na záruku. Já se na ně vyprdnul, byl jsem jenom na první a teď si měním všechno sám. Je to na každém,jak se rozhodne. Se značkovými servisy nemám dobré zkušenosti, vždy mi více poradil, ten kdo dělá běžně auta a v servisech se vždy jen chytře tvářili. Stabilizační tyčky jsem si sehnal originál 550 kč za kus, mimochodem když jsem si je chtěl objednat přes Kia servis, tak chtěli 1100 - 1200 kč za kus
Nalim2 píše:lebka75 píše:bouchání a klepání od přední i zadní nápravy mají většinou na starost stabilizační tyčky. Jestli- že máš v pohodě garančky, tak to dělají na záruku. Já se na ně vyprdnul, byl jsem jenom na první a teď si měním všechno sám. Je to na každém,jak se rozhodne. Se značkovými servisy nemám dobré zkušenosti, vždy mi více poradil, ten kdo dělá běžně auta a v servisech se vždy jen chytře tvářili. Stabilizační tyčky jsem si sehnal originál 550 kč za kus, mimochodem když jsem si je chtěl objednat přes Kia servis, tak chtěli 1100 - 1200 kč za kus
S větou: Se značkovými servisy nemám vždydobré zkušenosti, vždy mi více poradil, ten kdo dělá běžně auta a v servisech se vždy jen chytře tvářili
nejde často nesouhlasit. Také mám často bohužel tentýž pocit...
maria40 píše:Tak s búchaním od zadnej nápravy mám problém už hodne dlho. Idem s tým už siedmi krát na reklamáciu. Búcha to hlavne ráno, a čím viac mrzne tým je to horšie. Na piatej reklamačke vymenené tlmiče. Na šiestej vraj dotiahnutie spojov na podvozku. Na tejto siedmej neviem čo budú tvrdiť. Je to buchot, ako by som vozil v kufri plechovú krabicu.
Mám najazdených 40 000km.
Ceedka píše:Caute, chcem sa opytat ma neikto problem s hlucnym prechadzanim nerovnosti pri pomalej(10-40) aj pri rychlej (50-70) jazde ??? Lebo mne to niekedy bucha a niekedy nie. tycky stabilizatora boli menene a aj tak to bucha, tak nejak medzi plastom a kovom. Neviem ci to nemôze byt aj dvojite dno pretoze tam mam plno veci ale vsetky su upevnene... tak neviem, nemôzu to byt tlmice ? viete mi poradit ? Dakujem
Uživatelé procházející toto fórum: Stanly