jakejkoliv lepsi fotoeditor ti dokaze nahradit barvu, treba Adobe Photoshop

akorat by to chtelo na rozhodovani nejlepe fotku celeho auta z boku, aby to bylo poradne videt, jak ktera barva padne

vlafi píše:Tak už se to pomalu blíží..Už je na to někdo připravený??
thunder píše:vlafi píše:Tak už se to pomalu blíží..Už je na to někdo připravený??
noveru veru uz sa to blizi aj ja uz som rozhodil siete,kamos ma obchod s farbami..tak uvidime kazdopadne nieco musim vybrat i ked vo farbe mam jasno nie vo vyrobcovi ;-)
Marián píše:thunder píše:vlafi píše:Tak už se to pomalu blíží..Už je na to někdo připravený??
noveru veru uz sa to blizi aj ja uz som rozhodil siete,kamos ma obchod s farbami..tak uvidime kazdopadne nieco musim vybrat i ked vo farbe mam jasno nie vo vyrobcovi ;-)
Odporúčam nešetriť na kvalite spracovania a farby. Po prvom umytí wapku, sa dá pomýliť špina s odpadnutou farbou![]()
thunder píše:Marián píše:thunder píše:vlafi píše:Tak už se to pomalu blíží..Už je na to někdo připravený??
Odporúčam nešetriť na kvalite spracovania a farby. Po prvom umytí wapku, sa dá pomýliť špina s odpadnutou farbou![]()
na vela forach a diskusiach co som preletel ma dobry ohlas hammerit farba tk mozno to bude ta...uvidime :cool:
thunder píše:vladislav píše:Stalo me to asi 29 euro ....
noo tak za kvalitu sa plati.. ;)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé