Rouchi píše:Jj myslim, že tahle barva se fakt povedla...jinak, myslim si že motor mam asi spíš už ten slabší, ale jistě to nevim nemam ještě techničák, jezdim na převozky a co mi řikaly v salonu sem v tom neustálym čtení během čekání než mi auto přivezou do HK tak nějak uplně zapoměl, ale spíš mam pocit že 66kW.... ale až se to dozvim hodim to do profilu....i tak myslim, že mě to bude stačit nejsem žádnej závodník... jinak ted sem dělal takový trošku kradší couračky (5 - 10km) tady po okolí občas chvilkový stání na volnoběh a spotřeba mi vylezla na 7,7 ale jako na spotřebu tyhle první kilometry rozhodně jezdit nehodlam... snažim se to držet okolo těch 3tis otáček, jak psali v návodu a podle všech těch rad co jsem tady vyčet, tak okolo toho jedu...
doufam, že problémy žádný nebudou... zatim jenom mlžej se mi světla, takže zkusim až na to bude někdy pražit slunce odšroubovat žarovku, aby se tam dostal nějakej novej vzduch a uvidíme...
jinak docela sem o kia srazu v mostě uvažoval, ale je to docela pekelně daleko...
mbiron píše:tady se jasne ukazuje zenska nadvladaBez tech zenskejch to proste nejde
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]