kofejn píše:U směrových dezénů prohazuju kola zpřední a zadní nápravy, u nesměrových křížem (levé přední na pravé zadní atd.).
Aifell píše:No Béďo dáváš mi brouka do hlavy s těmi destičkami ... Já mám kotouče hrozné ... Ale co jsem koukal tak hlavně ty zadní ty jsou uplně zlé![]()
Jinak pneu už mám přezuté, ale co mě štve tak ty naše silnice a vždy trpím, když někam vlétnu na 16" kolech
Rytíř píše::? Já jsem přezul na letní pneu před 14 dny ale kmitá mi řízení. V Praze ve dvou servisech to vždy dopadlo šatně.. Vždy následovala reklamace a vrácení peněz. Pokud se zeptáte na kalibraci vyvažovačky ( kdy byla naposled dělaná ) tak koukají na vás jako na blázna. Proto budu muset nechat vyvážit kola na Vysočině.![]()
luboss píše:Rytíř píše::? Já jsem přezul na letní pneu před 14 dny ale kmitá mi řízení. V Praze ve dvou servisech to vždy dopadlo šatně.. Vždy následovala reklamace a vrácení peněz. Pokud se zeptáte na kalibraci vyvažovačky ( kdy byla naposled dělaná ) tak koukají na vás jako na blázna. Proto budu muset nechat vyvážit kola na Vysočině.![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé