Beda píše:O vikendu jsem umyl auto a byl jsem docela prekvapen, kdyz jsem jel proti slunci, ze predni sklo je tak poskrabaneTed by mne zajimalo, zda to bylo skrabanim namrazy a nebo mytim houbou
Musim priznat, ze Felina mela vic odolny okno na poskrabani :neutral:
MP1 píše:Pred chvíľou som obzeral policajný Ceed. Mal transparentnú fóliu nielen na zadnom blatníku, ale mal ju už aj na zadných dverách.
Takže Kia už musí vedieť o tomto probléme.
MP1 píše:Pred chvíľou som obzeral policajný Ceed. Mal transparentnú fóliu nielen na zadnom blatníku, ale mal ju už aj na zadných dverách.
vladislav píše:MP1 píše:Pred chvíľou som obzeral policajný Ceed. Mal transparentnú fóliu nielen na zadnom blatníku, ale mal ju už aj na zadných dverách.
Já jsem okukoval tu folii....tak ji mám jak na zadních dveřích tak i na zadním blatníku....jinak tam nemám žadný tukanec od kamínků![]()
Za to na kapotě jo to mě pěkně nadzvedává ,ale co nadělám...auto je na ježdění ...
![]()
Jo jedna z dobrych vlastnosti meho předchoziho auta byla hliníková kapota motoru a plastové přední blatníky....ale jinak to byl kšunt...
jakub píše:vladislav píše:MP1 píše:Pred chvíľou som obzeral policajný Ceed. Mal transparentnú fóliu nielen na zadnom blatníku, ale mal ju už aj na zadných dverách.
Já jsem okukoval tu folii....tak ji mám jak na zadních dveřích tak i na zadním blatníku....jinak tam nemám žadný tukanec od kamínků![]()
Za to na kapotě jo to mě pěkně nadzvedává ,ale co nadělám...auto je na ježdění ...
![]()
Jo jedna z dobrych vlastnosti meho předchoziho auta byla hliníková kapota motoru a plastové přední blatníky....ale jinak to byl kšunt...
Můžeš, prosím, udělat detailní fotku jak tam máš ty folie ? Já ji mám jen na blatníku, na dveřích ne.
vladislav píše:Dobře až se dostanu k autu tak ti je udělám zitra ju....![]()
vladislav píše:jakub píše:
Můžeš, prosím, udělat detailní fotku jak tam máš ty folie ? Já ji mám jen na blatníku, na dveřích ne.
Dobře až se dostanu k autu tak ti je udělám zitra ju....![]()
minoma píše:vladislav píše:jakub píše:
Tak mě to nedalo a zašel jsem to zkontrolovat s foťákem v ruce. Zjistil jsem, že tu fólii na dveřích mám taky. Škoda, že nezasahuje až k lemu dveří a že není větší, ale i tak dveře dost ochrání![]()
Anonym píše:minoma píše:vladislav píše:jakub píše:
Tak mě to nedalo a zašel jsem to zkontrolovat s foťákem v ruce. Zjistil jsem, že tu fólii na dveřích mám taky. Škoda, že nezasahuje až k lemu dveří a že není větší, ale i tak dveře dost ochrání![]()
Tak ju,já ji tam mam taky, ale okolo této folie hrůza.Samá dírka od kamínků na obou stranách.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé