mbiron píše:Rada Haryk@ kolecko volume kdyz zmacknes tak nenaskoci?
Ahojky,ne ne ne..bez klíčku to nezapnu...

Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
mbiron píše:Rada Haryk@ kolecko volume kdyz zmacknes tak nenaskoci?
reddwarf píše:buko1 píše:Bola to chyba, už to funguje....
Platil si za to nieco v servise? Ak ano kolko?
Dismember píše:zdravím,
mám Kii Rio a v ní originální rádio s mp3 a také USB vstup...každopádně kdyz jsem tam píchnul mp3 přehrávač s muzikou nebo flash disk s muzikou samozřejmě ve formátu mp3, tak to nefungovalo...u kolegy v jiném autě to šlo...kdyz tam vložím CD s mp3 tak to v pohodě šlape...
nevíte někdo co s tím může být? nemusí byt třeba nějaká speciální formát uspořádání mp3, aby to bylo radio schopno detekovat???
díky za pomoc
Honza
reddwarf píše:Dismember píše:zdravím,
mám Kii Rio a v ní originální rádio s mp3 a také USB vstup...každopádně kdyz jsem tam píchnul mp3 přehrávač s muzikou nebo flash disk s muzikou samozřejmě ve formátu mp3, tak to nefungovalo...u kolegy v jiném autě to šlo...kdyz tam vložím CD s mp3 tak to v pohodě šlape...
nevíte někdo co s tím může být? nemusí byt třeba nějaká speciální formát uspořádání mp3, aby to bylo radio schopno detekovat???
díky za pomoc
Honza
Ja som mal podobný problém, ktorý sa mi nepodarilo vyriešiť. USB a pamäťové microSD karty v čítačke mi v rádiu fungovali pekne. Keď som však pripojil iPod tak rádio nezaznamenalo žiadnu zmenu a tvárilo sa, že žiadne zariadenie nie je pripojené. Neviem čo s tým môže byť. Možno záleží aj od toho, ako je naformátovaný USB kľúč a pod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé