Teda, to tam máte počasí na sebevraždu

. A to jsem dnes přehodil(nechal přehodit)kola s letníma. Dávali mi zpátky originály ALU Kia, 225/45 R17. Nechal jsem si je nafoukat na 2,4 Atm. Nevím, co se dělo, ale bez nějakých mých požadavků, jsem slyšel šéfa jak říká mechanikům(montovali to dva mladí klučiska). Hoši, přefouknout plynem a namazat středy, ať to je tak jak to má být. Převažovali všechny čtyři kola, což by nebylo nic divného, i když nevím, jestli si o to mám říct, nebo je to automatické. Měl jsem na nich najetých něco kolem 6 000 km a na všechny dávali závaží. Sledoval jsem je celkem bedlivě a pěkně si s tím hráli. Nakonec všechny matice, kromě bezpečnostních dotáhli momentovým klíčem.Tak nevím, jestli to ve výrobě dělají nějak od oka, nebo si to po určitých kilometrech sedne a je třeba převážení. A ještě než jsem odjížděl, tak mně šéf připomínal, že kdyby se vyskytly jakékoliv problémy, ať hned přijedu. Příkladný přistup k zákazníkovi, su z toho vyvalený eště fčíl. Cena za všechno 400,-Kč. Ještě že mám dvě auta. Kdyby napadl sníh, mám čím jezdit. Aktuální situace v Hodoníně: +13,5°C, oblačno, mírný větřík a pěkně svítí sluníčko.