LUK&s píše:Jj presne tak. Vim, ze se neni cim chlubit ale co Vy, uz jste taky nejak a nekde rozbili ceeda ?
ktore sa dalo zaliat a je to OK
LUK&s píše:ktore sa dalo zaliat a je to OK
sklo se dalo zalit? to je nejaka technologie opravy ?
tak to jsi mel sakra stesti a ony taky!
Jo, já měl kdysi takovou soupravu a už jsem si na svém původním autě takto prasklinky od kamínků opravil a je to fakt super. Ale jak píšeš, je to jen na odštípnuté sklo od kamínků. Ovšem to jsem si opravoval odštípnutý kousek z předního skla - byl jen jeden. Na ceedu jich mám hned několik najednou, připadá mi to, že to snad ani není sklo. Ale soupravu už mám novou, tak až bude pěkně, opravím, co půjde.Axel píše:Jj taková metoda je, ale je to myslím jen na prasklinky od kamínků a nesmí mít už nabíhajícího ,,pavouka,, prostě jen vloupnutý kousíček skla, to se dá zalít nějákým přípravkem zarovnat a není to skoro poznat, jen pod určitým úhlem na světle.... Tak to aspoň bylo, když jsme si před léty nechali zpravovat sklo na fordu, ale mezitím mohla technologie pokročit dopředu
Čambrla píše:Jo, já měl kdysi takovou soupravu a už jsem si na svém původním autě takto prasklinky od kamínků opravil a je to fakt super. Ale jak píšeš, je to jen na odštípnuté sklo od kamínků. Ovšem to jsem si opravoval odštípnutý kousek z předního skla - byl jen jeden. Na ceedu jich mám hned několik najednou, připadá mi to, že to snad ani není sklo. Ale soupravu už mám novou, tak až bude pěkně, opravím, co půjde.Axel píše:Jj taková metoda je, ale je to myslím jen na prasklinky od kamínků a nesmí mít už nabíhajícího ,,pavouka,, prostě jen vloupnutý kousíček skla, to se dá zalít nějákým přípravkem zarovnat a není to skoro poznat, jen pod určitým úhlem na světle.... Tak to aspoň bylo, když jsme si před léty nechali zpravovat sklo na fordu, ale mezitím mohla technologie pokročit dopředu
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé