snike píše:Tony píše:snike píše:V dnešní době bych bez připojištění čelního skla u svého auta na silnici nevyjel ;-)
ja mam povinnou i havarijni u generali a tam jsou pojistene vsechny okna a ne jen predni. nektere pojistovny nechteji pojistovat bocni okenka hajzlici jedni
Jo to mám u Uniqy taky, všechna skla a k tomu ještě přední světlomety ;-)
Tony píše:snike píše:Tony píše:snike píše:V dnešní době bych bez připojištění čelního skla u svého auta na silnici nevyjel ;-)
ja mam povinnou i havarijni u generali a tam jsou pojistene vsechny okna a ne jen predni. nektere pojistovny nechteji pojistovat bocni okenka hajzlici jedni
Jo to mám u Uniqy taky, všechna skla a k tomu ještě přední světlomety ;-)
to mluvis o havarijni ne? vsak tam je pojistene cele auto. ted je jen problem kolik mas spoluucast. ja ted nevim jestli 5 nebo 10%. to se ti pak to svetlo muze do te spoluucasti i vlezt a dostanes kulovy!jo pojistovny to je verbez....
Tony píše:to mluvis o havarijni ne? vsak tam je pojistene cele auto. ted je jen problem kolik mas spoluucast. ja ted nevim jestli 5 nebo 10%. to se ti pak to svetlo muze do te spoluucasti i vlezt a dostanes kulovy!jo pojistovny to je verbez....
Milost píše:U kooperativy je celni sklo pojistene standartne, ale dodjdeli k pojistnemu plneni snizuje se bonus o jeden stupen (spoluucast se neplati). Z toho duvodu mam jeste pripojisteni na celni sklo a pak se jiz nestaram a zadne dalsi sankce uz z toho nejsou.
Angel píše:Hovoříš ze zkušenosti, nebo tě takto informovali? Mám u Kooperativy pojištění Tandem, bonus 50 %. Prošel jsem pojistné podmínky a ti rošťáci tam nic takového neříkají.
Angel píše:Ano, to beru, proto jsem do toho šel. Ale výše bylo zmíněno, že to berou jako pojistnou událost, za kterou sníží bonus o jeden stupeň. A to se mi nelíbí, to mi tam nikdo neřekl.
snike píše:Angel píše:Hovoříš ze zkušenosti, nebo tě takto informovali? Mám u Kooperativy pojištění Tandem, bonus 50 %. Prošel jsem pojistné podmínky a ti rošťáci tam nic takového neříkají.
Na stránkách Kooperativy u pojištění Tandem píšou o čelním skle tohle ;-)
Část havarijní pojištění
Havarijní pojištění lze sjednat buď jako pojištění allrisk, které kryje rizika poškození nebo zničení pojištěného vozidla jakoukoli nahodilou událostí a odcizení pojištěného vozidla nebo jeho části nebo pouze ve variantě odcizení, která kryje rizika odcizení a poškození živlem. Pojistná částka může být stanovena z nové nebo obecné ceny vozidla, což je výhodné zvláště u starších vozidel.
Spoluúčast 5 %, min. 5 000 Kč, nebo 10 %, min. 10 000 Kč.
Součástí havarijního pojištění typu allrisk je automaticky pojištění čelního skla (bez spoluúčasti).
http://www.koop.cz/cs/pojisteni/pojisteni-vozidel/komplexni-pojisteni-vozidel-tandem.shtml
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: alescaptain