Skrabance z parkoviste a ine nehodicky

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod vladislav » 29.12.2007 14:51

Aha..tak to neva....aspon ,že mám nějaké sklo pojištěné....i když od pojištoven radši dál...... ;-) ;-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 29.12.2007 19:53

vladislav píše:Aha..tak to neva....aspon ,že mám nějaké sklo pojištěné....i když od pojištoven radši dál...... ;-) ;-)

Tak to je pravda,když ptáčka lapají pěkně mi zpívají ale pak?..........
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.12.2007 20:08

Ja som uz mal rozbyte celne sklo. Vo full vybave... vyhrievane a s dasdovym senzorom. Stalo aj s robotou 21 000,- Sk . UNIQUA mi to bez problemou do tyzdna preplatila z havarijnej poistky. :SK: Dufam ze takto promptne budu reagovat vzdy. Ze to nebolo len preto ze sa blizil koniec roka... :love:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Tony » 30.12.2007 11:34

snike píše:
Tony píše:
snike píše:V dnešní době bych bez připojištění čelního skla u svého auta na silnici nevyjel ;-)

ja mam povinnou i havarijni u generali a tam jsou pojistene vsechny okna a ne jen predni. nektere pojistovny nechteji pojistovat bocni okenka hajzlici jedni

Jo to mám u Uniqy taky, všechna skla a k tomu ještě přední světlomety ;-)

to mluvis o havarijni ne? vsak tam je pojistene cele auto. ted je jen problem kolik mas spoluucast. ja ted nevim jestli 5 nebo 10%. to se ti pak to svetlo muze do te spoluucasti i vlezt a dostanes kulovy! :grin: jo pojistovny to je verbez....
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.12.2007 13:06

Tony píše:
snike píše:
Tony píše:
snike píše:V dnešní době bych bez připojištění čelního skla u svého auta na silnici nevyjel ;-)

ja mam povinnou i havarijni u generali a tam jsou pojistene vsechny okna a ne jen predni. nektere pojistovny nechteji pojistovat bocni okenka hajzlici jedni

Jo to mám u Uniqy taky, všechna skla a k tomu ještě přední světlomety ;-)

to mluvis o havarijni ne? vsak tam je pojistene cele auto. ted je jen problem kolik mas spoluucast. ja ted nevim jestli 5 nebo 10%. to se ti pak to svetlo muze do te spoluucasti i vlezt a dostanes kulovy! :grin: jo pojistovny to je verbez....

:roll: verbež je každéj ústav finanční...tady v tý vesnici :CZ: střediskový :|
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 30.12.2007 13:30

Tony píše:to mluvis o havarijni ne? vsak tam je pojistene cele auto. ted je jen problem kolik mas spoluucast. ja ted nevim jestli 5 nebo 10%. to se ti pak to svetlo muze do te spoluucasti i vlezt a dostanes kulovy! :grin: jo pojistovny to je verbez....

Ne to nemluvím o havarijním pojištění ;-) Tohle je připojištění všech skel automobilu a k tomu ještě předních světel ;-) Když mi někdo rozbije jakékoliv sklo případně přední světlo, nebo mi to rozbije odlétnutý kámen, tak mi celou výměnu hradí pojišťovna ;-)

Nevím jak tvoje pojišťovna, ale Uniqa, u které jsem pojištěný já, tohle pojištění nabízí :razz: :razz: :razz: http://www.uniqa.cz/uniqa_cz/cms/privat/vehicle/assistance/index.jsp
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod milost » 30.12.2007 14:05

U kooperativy je celni sklo pojistene standartne, ale dodjdeli k pojistnemu plneni snizuje se bonus o jeden stupen (spoluucast se neplati). Z toho duvodu mam jeste pripojisteni na celni sklo a pak se jiz nestaram a zadne dalsi sankce uz z toho nejsou.
milost Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2017)
3000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.12.2007 15:57

Milost píše:U kooperativy je celni sklo pojistene standartne, ale dodjdeli k pojistnemu plneni snizuje se bonus o jeden stupen (spoluucast se neplati). Z toho duvodu mam jeste pripojisteni na celni sklo a pak se jiz nestaram a zadne dalsi sankce uz z toho nejsou.

Hovoříš ze zkušenosti, nebo tě takto informovali? Mám u Kooperativy pojištění Tandem, bonus 50 %. Prošel jsem pojistné podmínky a ti rošťáci tam nic takového neříkají.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 30.12.2007 18:30

Angel píše:Hovoříš ze zkušenosti, nebo tě takto informovali? Mám u Kooperativy pojištění Tandem, bonus 50 %. Prošel jsem pojistné podmínky a ti rošťáci tam nic takového neříkají.

Na stránkách Kooperativy u pojištění Tandem píšou o čelním skle tohle ;-)

Část havarijní pojištění

Havarijní pojištění lze sjednat buď jako pojištění allrisk, které kryje rizika poškození nebo zničení pojištěného vozidla jakoukoli nahodilou událostí a odcizení pojištěného vozidla nebo jeho části nebo pouze ve variantě odcizení, která kryje rizika odcizení a poškození živlem. Pojistná částka může být stanovena z nové nebo obecné ceny vozidla, což je výhodné zvláště u starších vozidel.
Spoluúčast 5 %, min. 5 000 Kč, nebo 10 %, min. 10 000 Kč.
Součástí havarijního pojištění typu allrisk je automaticky pojištění čelního skla (bez spoluúčasti).

http://www.koop.cz/cs/pojisteni/pojisteni-vozidel/komplexni-pojisteni-vozidel-tandem.shtml
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.12.2007 18:51

Ano, to beru, proto jsem do toho šel. Ale výše bylo zmíněno, že to berou jako pojistnou událost, za kterou sníží bonus o jeden stupeň. A to se mi nelíbí, to mi tam nikdo neřekl.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 30.12.2007 18:59

Angel píše:Ano, to beru, proto jsem do toho šel. Ale výše bylo zmíněno, že to berou jako pojistnou událost, za kterou sníží bonus o jeden stupeň. A to se mi nelíbí, to mi tam nikdo neřekl.

Vše záleží na lidech, jestli s tebou jednají na rovinu, nebo ti něco zamlčí ;-) Není to tak dávno co tu určití lidé Uniqu zatracovali a odrazovali od ní. Já k ní mám plnou důvěru, pojištění takové jaké potřebuji a za super cenu. Ano uznávám, může za to můj nejlepší kamarád, který v Uniqe léta pracuje a patří v ní mezi nejlepší pojišťovací agenty ;-) Takže jsem na rovinu věděl co mi Uniqa nabízí, co garantuje a udělal mi cenu jakou bych jinde při stejném pojištění nedostal ;-)
snike Muž
Moderátor

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.12.2007 19:06

Pravda o těch lidech. Potřeboval jsem pojistku na pobočce uzavřít rychle, bez ní bych si netroufnul z prodejny odjet. Ta paní na pobočce byla velice ochotná, ale nic neuměla. I v tom jejich software na notebooku, kterými jsou vybaveni, jsem jí musel pomáhat, prostě to nešlo vydržet. Budu muset tu pojistku u nich trochu zrevidovat.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 30.12.2007 20:48

Já mám taky UNIQU a pojištění jsem si uzavřel sám přes internet. 8-)
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod milost » 30.12.2007 20:53

snike píše:
Angel píše:Hovoříš ze zkušenosti, nebo tě takto informovali? Mám u Kooperativy pojištění Tandem, bonus 50 %. Prošel jsem pojistné podmínky a ti rošťáci tam nic takového neříkají.

Na stránkách Kooperativy u pojištění Tandem píšou o čelním skle tohle ;-)

Část havarijní pojištění

Havarijní pojištění lze sjednat buď jako pojištění allrisk, které kryje rizika poškození nebo zničení pojištěného vozidla jakoukoli nahodilou událostí a odcizení pojištěného vozidla nebo jeho části nebo pouze ve variantě odcizení, která kryje rizika odcizení a poškození živlem. Pojistná částka může být stanovena z nové nebo obecné ceny vozidla, což je výhodné zvláště u starších vozidel.
Spoluúčast 5 %, min. 5 000 Kč, nebo 10 %, min. 10 000 Kč.
Součástí havarijního pojištění typu allrisk je automaticky pojištění čelního skla (bez spoluúčasti).

http://www.koop.cz/cs/pojisteni/pojisteni-vozidel/komplexni-pojisteni-vozidel-tandem.shtml

Byl jsem takto informovan a jelikoz mam take bonus 50%, tak jsem jeste priplatil asi 800,-Kc za pojisteni celniho skla (10000,-Kc) bez sankci. Jinak mam pojisteni GLOBAL, protoze to mi vyslo levnejsi. Spocitali mi obe varianty.
milost Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2017)
3000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 06.01.2008 17:00

Tak jsem si představoval pod pojmem ...Metalický lak....že ten lak má ve svém názvu slovo ..Metal...podle mě by to mělo být tvrdý lak.8-) 8-)a koukám ,že těch 10000Kč..je jedna z nejhloupějších investic v poslední době co jsem udělal.. to by bylo piv. ....mám ve víku motoru další tři díry až na plech a nevím,že bych slyšel nějaký kamínek :no: :no: Když se daří ..tak se daří...že já hlupák starej si nevzal tu červenou... :help: :help:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion