tu viewforum.php?f=9 sa mozes vypisat dve klavesnice s tvojimi nazormi na konkretny servis ci predajcu

jiko píše:Dodat manuál uživateli vozu nepatří mezi povinnosti výrobce. Některé informace jsou určeny výhradně značkovým servisům.
V této souvisosti mi více vadí, že mám CEE´Da už 3.týden v servisu a stále čekají na náhradní díl (posilovač řízení). Aktivita servisu nulová, stále čekají. Žádám,aby urgovali, to prý nemohou, nevědí kam, nemají číslo, neumí německy... Obrátil jsem se na centrálu, KIA MOTORS CZ, chvíli ticho, ale nyní jiskra naděje, nejpozději během dvou dnů bude v servisu ( podle jejich informace), a omluva za prodlení. KIA je pro mne nejen centrála, ale i servis . A tady považuji přístup ke klientovi za, mírně řečeno, problematický. Jaké máte zkušenosti se servisem? Zkusme se informovat a provést jakési hodnocení, ochoty, cen, úrovně práce....atd. Třeba by to stálo i za zvláštni rubliku. Co vy na to?
mbiron píše:V tom pripade tu je otazka nekam jinam a zajimala by me i odpoved. Chapu, ze dneska nikdo nechce drzet dily skladem ale cekat na soucastku tri tydny je horsi jak za totace to i tam bylo rychlejs. Asi by se mel nekdo zamyslet nad tim, ze nejen prodej novych aut udrzi tuhle znacku pri zivote ale nasledny servis a sluzby zakaznikum.
AH_Litomysl píše:.... Servis, který by schválně brzdil práce a připravoval se tím o zisk snad neexistuje. ....
Čáďa píše:AH_Litomysl píše:.... Servis, který by schválně brzdil práce a připravoval se tím o zisk snad neexistuje. ....
neber to prosím osobně, až budu mít čas, tak se rozepíšu na správném místě fóra, ale takový servis jsem bohužel poznal - Unikom Kutná Hora
závadu na převodovce jsem s nimi řešil od 25.9.2009 do 19.12.2009 a pomohlo až ohánění se zákony..
AH_Litomysl píše:Také už Unikom končí//skončil//bude končit ne ? Něco v podobném smyslu jsem někde slyšel.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: pata07