jiko píše:Po 3 letech, 40000 km náhle přestal fungovat posilovač řízení. Podle servisu unikátní závada, příčina nejasná, pak údajně objednán díl v Koreji !!??, na který se čeká. Co tomu říkáte, máte někdo podobnou zkušenost? Díky!
Škoda , že si sem nenapísal, ako to dopadlo.
Ja mam ten samí problém. Pred mesiacom za jazdy prestal fungovať posilovač.Zastavil som vypnul motor, znova naštartoval a všetko v poriadku. Asi po 3 dňoch večer odstavím auto, všetko ok. Ráno prídem k autu a posilnovač nefunguje. V servise vymazali chybu z pc a aposilovač znova normálne fungoval. Ale len dva dni. Potom to samé. Reklamoval som to znova.
V servise povedali. že tam nejde prúd.
Objednali nový posilňovač, aj z celým riadením, s tým že to vymenia celé. No nakoniec
vymenili len ten posilňovač s tým, že

nachce preplatiť zvyšok. OK. Auto som si prevzal po 3 či 4 dňoch (bol som bez auta). To bolo minulý týždeň vo štvrtok. Dnes mi priateľka píše, že ráno sadne do auta a posilňovač znovu nefunguje, tak je auto opäť v servise.
Páni a dámy, ako je to naozaj s tým nárokom na náhradné vozidlo zdarma? V kia mi povedali, že z Kia asistenc mám nárok na náhradné auto zdarma len nejak 4-5 dní za celú dobu kia asistenc. A že podľa zákona je na vybavenie reklamácie 30 alebo 31 dní. Ako to je? Poprípade kde by sa dalo informovať? Ma to zaujíma.
Ďakujem.