titanus píše:otazka do plena...ked sa mechanik rozhodne naliat nieco do auta neprebera tym zodpovednost za tento ukon?jedine ze by majitel podpisal lajstro - na vlastnu zodpovednost ako ked idete skor z nemocnice ako odporuca lekar...podla mna by malo bohate stacit aby clvovek doniesol original neotvorenu nadobu s olejom ktora splna parametre...a aj tak by nasledne museli dokazat ze chyba sa stala zlymi vlastnostami oleja co si neviem az tak predstavit...neviem ako to maju zavedene servisy ktore akceptuju "zakaznikov" olej, filtre atd. osetrene no predpokladam ze ket do koze nejaky servis spravit tak preco by iny nemohol resp. nechcel? asi vsetci vieme preco nechce...
Blackhawk píše:Caute,
za mesiac idem na 1. garančku, tak som trochu zistoval predbežnu cenu. NH Car Strahov na mail nereagoval, Dolnis Spořilov 6.500 Kč, Autobond Chodov 4.000 Kč.
Chcel som si priniest vlastný olej Shell Helix Ultra 5w 40, ale z Autobondu (kam sa pravdepodobne objednam) mi technik napísal, že mi prinesenie vlastného oleja neodporúča
kvoli záruke. Ze vraj ak bude v servisnej knižke napisané že som si doniesol vlatný olej mohol by byt problem pri uplatnení záruky.
Viem ze vela ludi tu na fore si nosí vlastný olej. Napisali vam to tiež do servisnej knižky? A moze s tym byt problem pri pripadnom uplatnení záruky?
lada píše:Tak jsem si koupil olej castrol magnatc 5W 40 za 827kc +garancka 1800kc tak myslim ze super.
Uživatelé procházející toto fórum: Majkel