Řada servisů není proti, když si dovezeš olej svůj. Doporučoval bych ti ale tam předem zavolat a dohodnout se na tom. Je to lepší, než se tam pak dohadovat. Ale co čtu příspěvky, tak zatím všude v pohodě.Mark77 píše:To tolerují, když si majitel přiveze svůj olej?? Samozřejmě koupený ten co tam má být...
anybody.else píše:1.garancka. NHCar Praha 6
celkova cena 4.700Kc
jen ten olej, 1l za 480Kc je preci jen moc, kdyz se na netu da sehnat za polovinu. priste si beru svuj...
Mirek28 píše:Mám dotaz, byl jste někdo na první garančce v Dolnisu v Praze na Spořilově? Překvapili mě tam dnes s tím, že tam dávají olej Castrol 5W-30, když Kia tvrdí, že v jejich servisech dávají výhradně Shell a když jsem se ptal na cenu bylo mi řečeno, že asi 6000 - 7000,- Kč, to se mi zdá na první garanci u benzínu 1.4 docela hodně. Jsem teprve objednaný a vše se dá ještě změnit, prosím o váš názor na olej a cenu za prohlídku. Moc děkuji za pomoc.
lebka75 píše:Mirek28 píše:Mám dotaz, byl jste někdo na první garančce v Dolnisu v Praze na Spořilově? Překvapili mě tam dnes s tím, že tam dávají olej Castrol 5W-30, když Kia tvrdí, že v jejich servisech dávají výhradně Shell a když jsem se ptal na cenu bylo mi řečeno, že asi 6000 - 7000,- Kč, to se mi zdá na první garanci u benzínu 1.4 docela hodně. Jsem teprve objednaný a vše se dá ještě změnit, prosím o váš názor na olej a cenu za prohlídku. Moc děkuji za pomoc.
cože![]()
![]()
zlodějina
![]()
![]()
tolik tu snad nikdo za první garančku na 1.4 benzín ještě neplatil
, nebo snad jo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé