Když jsem manželce vysvětloval proč jsme se zdravily tak odvětila, že ona ostatní ceedy zdravit nemůže protože je za jízdy nepozná. Pro ni je auto jako auto. To je pak holt těžký...
milan69 píše:Při dnešní cestě přes město jel přede mnou krátký Ceed - šedá barva středočeský kraj,tak jsem na něj bliknul mlhovkama a ono nic,pak odbočil a tím jsme se rozešli,jinak jsem koukal že se už u nás pěkně rozrůstají.
snike píše:To je zákon schválnosti, od včerejška co jezdím s matčinou Fábkou, tak každou chvilku potkávám po Praze Cee´dy. jen mi přijde blbý na ně z Fábky mávat.
jakub píše:snike píše:To je zákon schválnosti, od včerejška co jezdím s matčinou Fábkou, tak každou chvilku potkávám po Praze Cee´dy. jen mi přijde blbý na ně z Fábky mávat.
Nezapomeň pak v cee'du na ten pedál vlevo, ať Tě z první křižovatky neodtahujou zpátky opět s vysypanou převodovkou.
Monika píše:Ze začátku před 6-ti měsící jsem na každého mávala, na dálnici když jsem potkala nějakou korejskou rodinku v Cee´du tak jsem byla šťastná a chtěla se s nimi předjíždět a tak, každému jsem jeho cída různými posunky chválila, v koloně po Praze jsem mezi nás nikoho nepustila než mně kamarád upozornil, že se malinko chovám jako blázen a jak by to asi vypadalo, kdyby na sebe takhle nemístně troubili i ostatní značky? No, tak kromě toho, že mi zkazil radost, jsem si uvědomila, že přeci v Praze musím jezdit nasraná, agresivní, nikoho nikam nepustit atd., protože být zde slušný tak je z toho hromadná nehodaTak že už zase řvu na chudáky babičky a dědečky na přechodu kam lezou a všichni jsou asi spokojeni. Alespoň je to motivuje k vyšší rychlosti
Monika píše:Ze začátku před 6-ti měsící jsem na každého mávala, na dálnici když jsem potkala nějakou korejskou rodinku v Cee´du tak jsem byla šťastná a chtěla se s nimi předjíždět a tak, každému jsem jeho cída různými posunky chválila, v koloně po Praze jsem mezi nás nikoho nepustila než mně kamarád upozornil, že se malinko chovám jako blázen a jak by to asi vypadalo, kdyby na sebe takhle nemístně troubili i ostatní značky? No, tak kromě toho, že mi zkazil radost, jsem si uvědomila, že přeci v Praze musím jezdit nasraná, agresivní, nikoho nikam nepustit atd., protože být zde slušný tak je z toho hromadná nehodaTak že už zase řvu na chudáky babičky a dědečky na přechodu kam lezou a všichni jsou asi spokojeni. Alespoň je to motivuje k vyšší rychlosti
vladislav píše:Monika píše:Ze začátku před 6-ti měsící jsem na každého mávala, na dálnici když jsem potkala nějakou korejskou rodinku v Cee´du tak jsem byla šťastná a chtěla se s nimi předjíždět a tak, každému jsem jeho cída různými posunky chválila, v koloně po Praze jsem mezi nás nikoho nepustila než mně kamarád upozornil, že se malinko chovám jako blázen a jak by to asi vypadalo, kdyby na sebe takhle nemístně troubili i ostatní značky? No, tak kromě toho, že mi zkazil radost, jsem si uvědomila, že přeci v Praze musím jezdit nasraná, agresivní, nikoho nikam nepustit atd., protože být zde slušný tak je z toho hromadná nehodaTak že už zase řvu na chudáky babičky a dědečky na přechodu kam lezou a všichni jsou asi spokojeni. Alespoň je to motivuje k vyšší rychlosti
Zlatej venkov.. ;-) ;-) To já si jedu a kochám se a kochám...krásou naší přírody kde roste samá řepka..![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]