Tony píše:ono ale když dáš denní světla místo mlhovek tak je taky nesmíš nastavit jako mlhovky, musíš je trochu sklopit aby neoslňovaly, i když řekněme si to na rovinu: přes den tě neoslní a za zhoršených podmínek musíš mít hlavní světla a tady ty VYPNOUT.
alena píše:Na ja mam ceeda MY09, foto nemám proto že jich ješte nemám namontované. Tohle mi řekli v servisu: sou to obdelníčky s 12 led diodami, budou mi je montovat do predního nárazniku vedele mlhovek. není problem s policajtama je tos chválene normou a zaruku to taky neovlivní. Každý ma jiný vkus tak si tam musí bud zavolat a nebo si tam zajít a kouknout se na ne. Víc informací nemám. Mluvila sem s nima jenom po telefone.
ervss píše:ked sa vratim z lyziarskeho tak vsetko nafotim poctivo kvalitnym fotakom nech je to vidno aj ako to je namontovane a vsetko .. svetla 70 oj , monztaz 90 oj .. vsetko so zarukou a homologovane
bosyboss píše:ervss píše:ked sa vratim z lyziarskeho tak vsetko nafotim poctivo kvalitnym fotakom nech je to vidno aj ako to je namontovane a vsetko .. svetla 70 oj , monztaz 90 oj .. vsetko so zarukou a homologovane
Chcem sa Ťa opýtať. Svetla si si objednával sám, alebo všetko vybavil servis? Poprípade máš nejaký odkaz kde sa tie svetlá dajú objednať?
A ako dlho trvala montáž?
ervss píše:bosyboss píše:ervss píše:ked sa vratim z lyziarskeho tak vsetko nafotim poctivo kvalitnym fotakom nech je to vidno aj ako to je namontovane a vsetko .. svetla 70 oj , monztaz 90 oj .. vsetko so zarukou a homologovane
Chcem sa Ťa opýtať. Svetla si si objednával sám, alebo všetko vybavil servis? Poprípade máš nejaký odkaz kde sa tie svetlá dajú objednať?
A ako dlho trvala montáž?
Cau : ) Svetla som si kupil sam .. konkretne v Cobra Tuningu .. Druhe z hora
Tie kruhove , normalne som to bol kupit, ale mozes aj objednat , prisiel som do servisu s poziadavkou na montaz zaniesol som to servisakom dozadu ci by to vedeli pzoerali na to a ze snad by to slo ze to este nerobili a dopadlo to super , montaz trvala asi hodinku a pol .. mozno aj 2 .. a stala ma skoro 90 euro : )
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé